Redactia.ro
Home » Știri » Au tăiat un cuib de viespi în două. Te trec fiori reci ce au găsit înăuntru

Au tăiat un cuib de viespi în două. Te trec fiori reci ce au găsit înăuntru

Caz inedit pentru un tată și un fiu care au făcut un experiment mai puțin obișnuit.

Cei doi au ales să taie un cuib de viespe în două și au realizat un filmuleț pe care l-au pus pe Youtube.

Înregistrarea a strâns aproape 40 de milioane de vizualizări  și face parte din seria celor doi de a afla cum arata interiorul obiectelor.

Cuibul de viespi a fost comandat de pe Ebay pentru suma de 30 de dolari. Cuibul era complet abandonat, însă textura lui i-a impresionat atât pe tata, cât și pe pe fiul și pe prietenul lui, invitat special pentru aceasta înregistrare.

Spre surprinderea celor trei, cuibul se descompune foarte ușor, desi arata impresionant și, potrivit unuia dintre băieți, “e cel mai scârbos experiment de până acum.”

Cum să recunoști o albină sau o viespe în funcție modul în care arată

Albinele, ca cele pe care le vezi cel mai adesea pe lângă flori, sunt mai mici decât viespile. Ele au între 0,60 și până la 1,75 centimetri lungime și, totodata, par foarte agitate. Părul de pe corp le ajută să adune miere și cele mai multe dintre ele sunt galbene cu dungi negre pe spate.

Viespile pot fi mai mari decât albinele, având în general între 1,75 și 2,50 centimentri lungime. Ele nu sunt agitate, în schimb arată mai suple decât albinele. Culoarea lor poate fi o combinație de negru, galben și portocaliu. În ceea ce privește viespea ucigașă care tocmai și-a făcut apariția poate ajunge până la 5 centimentri lungime.

Cum poți evita o înțepătură?

Ieșind la iarbă verde, apariția albinelor și a înțepăturile acesteia este inevitabilă așa că îți voi prezenta câteva lucruri pe care le poți face pentru a scădea șansele unei astfel de întâmplări

• nu purta parfum sau aftershave cand iesi in natura;

• nu bea bauturi dulci in afara casei;

• daca vezi in apropiere o viespe sau o albina, nu intra in panica si nu incepe sa dai din maini pentru a o alunga. Cea mai buna solutie este sa ramai nemiscat pana aceasta se indeparteaza;

• evita sa porti haine in culori stralucitoare deoarece atrag insectele;

• la picnicuri, pastreaza mancarea bine acoperita;

• evita zonele cu flori.

Etichete: