Redactia.ro
Home » Monden » Augustin Viziru a fost prins la furat într-un magazin din Anglia. Cum a scăpat de poliție

Augustin Viziru a fost prins la furat într-un magazin din Anglia. Cum a scăpat de poliție

Augustin Viziru a fost prins la furat într-un magazin din Anglia

Augustin Viziru a fost prins la furat într-un magazin din Anglia. Actorul a făcut dezvăluiri incendiare din perioada adolescenței. Augustin a povestit că a încercat să fure dintr-un magazin din Anglia, dar a fost prins. Declarațiile uluitoare făcute de celebrul actor.

Augustin Viziru a fost prins la furat într-un magazin din Anglia. Cum a scăpat de poliție

Augustin Viziru este unul dintre cei mai apreciați actori din România, iar la 41 de ani se poate declara un bărbat împlinit atât pe plan profesional, cât și personal. Invitat în podcast-ul lui Radu Țibulcă, actorul a făcut dezvăluiri uluitoare din copilăria sa. Augustin a declarat că încă de când era mic tatăl său i-a spus să nu fure niciodată, dar actorul nu și-a ascultat părintele și a încercat să fure obiecte dintr-un magazin. La acea vreme se afla într-un magazin din Anglia, avea doar 16 ani. Actorul a fost prins de poliție.

„Am furat o singură dată, eram în Anglia. Tata ce făcea? Noi aveam școală de fotbal și plecam în turnee peste tot, în Anglia, Spania, Italia, Franța, văzusem toată Europa în lung și-n lat numai cu autocarul. Eu am fobie de autocar. Și acum ne-au trimis în Anglia și tata, pe vremea aia cum erau legile, că erau bani la mijloc, tata trebuia să dea, trebuie să arăți câte 500 de dolari la vamă ca să te lase să treci, că așa era legea pe vremea aia.La un moment dat l-am văzut pe unul că fură un parfum. I-am zis: „Băi, fraiere. Vezi că ai o bară metalică pe sticluță, când trece de porți, sună. Și te prind.”. Eu n-am avut nicio intenție, dar el a scos aia, și a ieșit afară cu parfumul, toată echipa de copii a văzut ce a făcut ala. Și toată lumea a zis că merge treaba”, a explicat actorul.

Augustin Viziru, prins la furat

Actorul este pasionat de biliard, iar la vârsta de 16 ani își dorea un tac de snooker. Augustin Viziru și-a adus aminte cum a intrat într-un magazin împreună cu ceilalți copii și a furat un tac de snooker. „Era vreo 700 de lire. Eu știam biliard, l-am luat, m-am uitat, casieria era în spate, era un culoar cu haine, nu știa lumea pe vremea aia de ce erau în stare românii. L-am desfăcut, l-am băgat pe crac pe primul, pe al doilea… Băi, o adrenalină și niște emoții ce am avut atunci nu poți să îți dai seama. În momentul în care am ieșit afară: Așa ușor e? Și am zis că nu mă opresc”, a povestit actorul.

Ei bine, actorul nu s-a oprit aici. Asistenta tatălui său l-a rugat pe Augustin să fure o fustă pentru ea. De această dată, actorul a fost prins de angajata magazinului, iar de atunci nu a mai furat. „Și avea tata o secretară și mi-a zis să îi iau și ei o fustă. Am intrat, am luat fusta, am băgat-o în pantaloni, am ieșit cu fusta afară. Apoi a venit o angajată de acolo după mine, că am luat ceva fără să plătesc, i-am zis că sunt antrenor, că am copii cu mine. Țin minte că stăteam într-un camping pe undeva. Cele mai urâte două ore din viața mea. De atunci nu am mai pus mâna pe nimic niciodată Simțeam că îmi zboară inima din piept efectiv. Dacă auzeam o sirenă de poliție ziceam că e gata. Ne-a luat. Am zis că ne arestează și așa mai departe. Aia a fost experiența mea de hoț. Nu sunt bun, îmi tremură mâinile, am emoții”, a încheiat actorul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: