Redactia.ro
Home » Monden » Augustin Viziru, adevărul despre relația cu fratele său, Lucian Viziru: ”Dacă spui ceva de el, te-ai nenorocit”

Augustin Viziru, adevărul despre relația cu fratele său, Lucian Viziru: ”Dacă spui ceva de el, te-ai nenorocit”

Fratii Viziru

Augustin Viziru și Lucian Viziru erau, cândva, doi frați ce apăreau mai mereu împreună în lumina reflectoarelor, datorită carierei de actori. De ceva vreme, însă, au luat-o pe căi separate, iar fanii se întreabă dacă relația dintre ei s-a răcit.

Augustin Viziru, adevărul despre relația cu fratele său, Lucian Viziru: ”Dacă spui ceva de el, te-ai nenorocit”

Augustin Viziru rupe tăcerea în ceea ce privește relația pe care o mai are cu fratele său, Lucian Viziru. Asta după ce s-a speculat că cei doi nu s-ar mai înțelege, după ce Lucian Viziru s-a stabilit în Germania cu familia lui, iar Augustin Viziru a rămas în țară, fiind în continuare în lumina reflectoarelor.

În cadrul unui interviu acordat recent, Augustin Viziru a recunoscut că el și Lucian Viziru nu au avut, de-a lungul timpului, o relație foarte strânsă, dar și că l-ar deranja dacă ar auzi vorbe urâte despre celebrul actor. Totodată, a punctat faptul că în primul sezon la ”Ferma” fratele său a fost motivația care l-a făcut să dea tot ce are mai bun.

„Eu și fratele meu nu am avut o relație de frați care să petreacă timp non-stop unul cu celălalt, dar, dacă spui ceva de el, te-ai nenorocit! În primul sezon, el a fost motivul principal pentru care am fost aproape de câștig (n.r. – la «Ferma»). După ce a intrat, pe parcurs, și ceilalți s-au dat la el, am decis să îi elimin pe rând. Au devenit scopul meu în viață și, până nu i-am adus unde am vrut eu, nu m-am lăsat. Îmi iubesc foarte mult fratele, familia și cred că este cel mai important lucru în viață. Fără familie, degeaba câștigi Oscar sau la Loto, nu ai valoare”, a declarat actorul pentru revista Viva.

Ce face Lucian Viziru în Germania

Lucian Viziru este stabilit de ani buni în Germania cu soția și fiul său, în landul Baden-Württemberg. Acolo, el este antrenor de tenis la o școală, unde și fiul său învață. Și, se pare că învață chiar foarte bine căci este cel mai bun la limba engleză din toată unitatea de învățământ și a câștigat doi ani consecutiv trofeul pentru cel mai bun jucător de tenis din regiunea sa.

”Păi ce să-ți zic să nu pară că mă laud? A câștigat doi ani la rând trofeul pentru cel mai bun jucător de tenis din regiunea în care locuim (landul Baden-Württemberg), a luat locul doi la maratonul orașului, are concerte de pian în fiecare an și la școală e cel mai bun din întreaga școală la limba engleză. (n.r. Mihai are 10 ani și trei luni)”, a spus Lucian Viziru pentru Click.ro.

Ce bine o duce fiul lui Lucian Viziru în Germania. Ce performanțe senzaționale are la doar 10 ani

De asemenea, Lucian Viziru este și foarte activ pe Tik-Tok în ultima vreme. Acest lucru nu prea îi face favoare, căci fanii îl critică: ”Bă, dar amărât ai ajuns, frate, mă jurr/Ce ai ajuns să faci, cumetre! Ce fel de om te știam/Te-ai ramolit de tot/Lasă-ne să rămănem cu amintiri frumoase despre tine, nu este locul tău pe platforma asta/ NU ESTE PENTRU TINE, NU AI TALENT,  NU PRINDE/ Fii băiat serios, lasă Tik-Tok-ul/Încearcă să se relanseze, dar nu-l bagă nimeni în seamă :)) / ” sunt o parte dintre comentariile negative ale fanilor.

TIKTOK.....LUCIAN VIZIRU ....CINE ÎL MAI ȘTIE ȘI DE UNDE ???? - YouTube

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: