Redactia.ro
Home » Monden » Lucian Viziru, taxat de fani pentru că folosește Tik-Tok: ”Amărât ai ajuns!”

Lucian Viziru, taxat de fani pentru că folosește Tik-Tok: ”Amărât ai ajuns!”

GALERIE FOTO (6) Lucian Viziru, taxat pentru că folosește Tik-Tok

Actorul Lucian Viziru este foarte activ pe Tik-Tok, în ultima vreme. Însă, mulți dintre fanii lui îi reproșează faptul că aplicația nu i se potrivește și că le-ar plăcea să-l știe doar ca Giani din celebrul serial ”Inimă de țigan”.

Lucian Viziru, taxat de fani pentru că folosește Tik-Tok: ”Amărât ai ajuns!”

Lucian Viziru a intrat într-un con de umbră în ultimii ani, după ce s-a stabilit cu familia în Germania și s-a reprofilat. De ceva timp însă, a reapărut în atenția publicului, doar că într-o ipostază care nu prea-l caracterizează. Acest lucru o spun chiar  mulți dintre fanii lui, pe Tik-Tok, unde Lucian Viziru are peste 100 de mii de urmăritori. Aceștia îi sugerează să renunțe la utilizarea aplicației pentru a rămâne în memoria lor ca unul dintre cei mai îndrăgiți actori din seria ”Inimă de țigan”/”Regina”.

În Germania, Lucian Viziru are o profesie onorabilă. În localitatea unde locuiește, în landul Baden-Württemberg, este antrenor ATP, chiar la școala unde fiul lui, Mihai, învață. El antrenează elevii din unitatea de învățământ și inclusiv pe băiatul lui. Se pare că după terminarea orelor de antrenament, în timpul liber se preocupă de Tik-Tok, unde imită voci, personaje, așa cum fac mulți utilizatori ai rețelei sociale. Iată ce comentarii i-au lăsat aceștia, uimiți fiind de prezența actorului pe Tik-Tok.

”Bă, dar amărât ai ajuns, frate, mă jurr/Ce ai ajuns să faci, cumetre! Ce fel de om te știam/Te-ai ramolit de tot/Lasă-ne să rămănem cu amintiri frumoase despre tine, nu este locul tău pe platforma asta/ NU ESTE PENTRU TINE, NU AI TALENT,  NU PRINDE/ Fii băiat serios, lasă Tik-Tok-ul/Încearcă să se relanseze, dar nu-l bagă nimeni în seamă :)) / ” sunt o parte dintre comentariile negative ale fanilor.

Fiul lui Lucian Viziru, campion la tenis

În cadrul unui interviu, Lucian Viziru a mărturisit că nu vrea să-i insufle fiului celebritatea pe care el a avut-o în România, și-l lasă să i-o descopere singur. De altfel, fiului lui este un exemplu în școala unde învață. Mihai a câștigat doi ani la rând trofeul pentru cel mai bun jucător de tenis din landul Baden-Württemberg, a luay locul doi la un maraton al orașului, este cel mai bun la limba engleză. Totodată, se ocupă și de muzică, cântă la pian și are concerte.

Ce bine o duce fiul lui Lucian Viziru în Germania. Ce performanțe senzaționale are la doar 10 ani

”Păi ce să-ți zic să nu pară că mă laud? A câștigat doi ani la rând trofeul pentru cel mai bun jucător de tenis din regiunea în care locuim (landul Baden-Württemberg), a luat locul doi la maratonul orașului, are concerte de pian în fiecare an și la școală e cel mai bun din întreaga școală la limba engleză. (n.r. Mihai are 10 ani și trei luni)”, a spus Lucian Viziru pentru Click.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: