Redactia.ro
Home » Știri » Augustin Viziru, schimbat total de dragul iubitei. Actorul a renunțat la viața pe care o ducea înainte: ”Este șefa mea”

Augustin Viziru, schimbat total de dragul iubitei. Actorul a renunțat la viața pe care o ducea înainte: ”Este șefa mea”

GALERIE FOTO (5)

Augustin Viziru este de nerecunoscut. Actorul cu viață rebelă de altădată a renunțat la viața zbuciumată pe care o avea înainte, iar acum s-a transformat în cel mai atent iubit și cel mai devotat tată pentru fiica lui. Actorul a mărturisit că duce o viață mult mai echilibrată de draul iubitei sale. 

Augustin Viziru, schimbat total de dragul iubitei

Augustin Viziru nu mai este actorul burlac de altădată care era nelipsit de la petreceri. Actorul s-a schimbat radical după ce a întâlnit-o pe actuala iubită, femeia care i-a dăruit și un copil. Actorul a devenit un tată devotat și responsabil și partener ideal pentru iubita sa. Deși a preferat să își țină viața personală departe de lumina reflectoarelor, invitat în cadrul emisiunii ”Showbiz Report” de la Antena Stars, actorul a făcut mărturisiri neobișnuite cu privire la ceea ce i-a schimbat viața radical din multe puncte de vedere.

Chiar dacă Augustin Viziru și iubita sa nu au apărut niciodată în public până acum, actorul spune că și-a găsit șefa.

”Eu nu am ținut-o ascunsă, dar ea nu-și dorește viața asta publică și respect asta. Ne-am cunoscut frumos, formăm o familie frumoasă, la vreo șase, șapte luni a venit și copilul, nimic nu a fost plănuit, dar s-a întâmplat. Când este să se întâmple, se întâmplă. Este șafa mea! Am două șefe, una mică și una mare!”, a spus Augustin Viziru în cadrul emisiunii ”Showbiz Report”.

Actorul a mărturisit că, de când a venit pe lume fiica lor, își deică timpul în totalitate Mariei, fiind cel mai norocos bărbat și tată din lume. Mai mult decât atât, putem spune că Augustin Viziru, ajuns la vârsta de 40 de ani, este un exemplu pentru mulți bărbați. Mai mult, actorul a mărturisit că nu există zi în care să nu schimbe scutece sau să nu își spele fetița pentru ca mama ei să aibă timp să se odihnească.

,,Am noroc de o fetiță foarte cuminte, doarme noaptea. Nici nu pot explica în cuvinte ceea ce simt. Nu am înțeles ce se întâmplă cu mine când s-a născut. Mergeam cu 20 km/h, mergeam desculț, în primele două zile dormeam iepurește. Mi-e greu să mă trezesc, dar când o văd îmi sare somnul. Dimineața o mai las pe maica-sa să mai doarmă și o iau, o schimb, o spăl, îi fac masaj, stau cu ea. Acum semăn cu tata, nu mai sunt rebel, el mereu îmi spunea să îi fac o fetiță. Eu cred că toate se întâmplă la timpul potrivit, acum sunt pregătit mental, știu ce să fac pentru ea, ori de câte ori are nevoie. S-a schimbat totul, acum iau jucării, hăinuțe pentru ea, schimb scutece. E sănătoasă, e frumoasă, e ce trebuie. Seamănă cu mine, dar și cu mama ei”, a mai spus actorul în cadrul emisiunii de la Antena Stars.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: