Redactia.ro
Home » Monden » Aurel Pădureanu a rămas fără curent electric. Văduvul Corneliei Catanga trece prin momente dificile

Aurel Pădureanu a rămas fără curent electric. Văduvul Corneliei Catanga trece prin momente dificile

Aurel Pădureanu a rămas fără curent electric

Aurel Pădureanu a rămas fără curent electric. Au trecut aproape șase luni de la moartea artistei Cornelia Catanga, iar soțul său, lăutarul Aurel Pădureanu reușește cu greu să se obișnuiască cu idee morții acesteia. După ce s-a mutat la Buzoieni, artistul face un apel disperat după ce rămas fără curent electric.

Aurel Pădureanu a rămas fără curent electric. Văduvul Corneliei Catanga trece prin momente dificile

Aurel Pădureanu a rămas fără curent electric. Moartea Corneliei Catanga l-a devastat pe Aurel Pădureanu, soțul artistei. Recent, văduvul s-a mutat în Buzoieni, unde locuiește alături de copii săi. Cu toate astea, interpretul de muzică lăutărească se confruntă cu o problemă absolut șocantă. Aurel Pădureanu a rămas fără curent electric. Artistul a povestit intr-un interviu pentru Antena Stars că trece prin momente dificile. „Ieri de pildă, curentul s-a oprit de la ora 23.00 până la ora 04.00 dimineața. Astăzi la fel, a dat drumul dimineață și s-a oprit iar. Mi se strică aparatele, frigiderul, mâncarea pe care o am în frigider. Nu se poate! Sunt la zi cu plata. Se întâmplă la tot blocul”, a spus Aurel Padureanu.

Soțul Corneliei Catanga s-a mutat în Buzoieni, fiind ajutat de copiii săi. Întrebat de unde are bani pentru a se întreține, Aurel Pădureanu a spus că mai are câte un concert, dar în mare parte este ajutat de copiii lui. „Mai am câte un spectacol. Am familia lângă mine, iar pensia încă nu mi-am făcut-o, stiți ce s-a întâmplat atunci la bancă și m-au găsit cu alte datorii”, a mai spus Aurel Padureanu.

Pe viitor, lăutarul își dorește să fie alături de fiul său și al Corneliei Catanga. Potrivit acestuia, dorința regretatei artiste a fost ca interpretul de muzică de petrecere să fie mereu lângă fiul său, Alexandru. Aurel Pădureanu le-a cerut ajutorul jurnaliștilor pentru a fi organizat un festival pentru Cornelia Catanga. „Dorința mea supremă, și chiar am să vă cer ajutorul, este să se organizeze un festival pentru Cornelia Catanga, pentru că multă lume își dorea să vină la moartea ei”, a mai spus artistul.

Mai mult, acesta își dorește ca românii să plătească pentru a participa la acest festival, iar cu banii de pe bilete să poată să își plătească datoriile și să ducă o viață decentă. „Cu bilete să fie festivalul ca să pot să trăiesc și eu civilizat să îmi duc bătrâneațea în liniște. Aceasta a fost dorința ei supremă”, a mai declarat Aurel Pădureanu.

Cornelia Catanga a murit la 63 de ani din cauza COVID-19

Pe 26 martie, românii primeau vestea morții artistei Cornelia Catanga. Anunțul șocant a fost făcut de jurnalista Mara Bănică, printr-o postare pe contul personal de socializare. Conform acesteia, cântăreața a ajuns la Spitalul Universitar din Capitală, unde a făcut un stop cardio-respirator, fiind infectată cu noul coronavirus. „Din păcate, Cornelia Catanga s-a prăpadit. Sunt împietrită, efectiv. Un stop cardiorespirator suprapus cu un Covid a răpus-o, acum o ora, la Spitalul Universitar din Capitală. Dumnezeu să o ierte!”, a scris Mara Bănică pe pagina sa de Facebook.

De asemena, Mara Bănică a spus că artista nu credea în coronavirus. ”Din păcate, Cornelia a stat acasă şi a luat şi ivermectină, din câte am înţeles. Nea Aurel spunea că el nu crede în această boală, că nu crede în Covid. Mereu eu îi spuneam să nu mai gândească aşa…Este cumplit ce s-a întâmplat”, a mai spus jurnalista.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: