Redactia.ro
Home » Monden » Aurel Pădureanu, despre „semnele” pe care le-a primit de la Cornelia Catanga. Ce mesaj i-a transmis regretata artistă

Aurel Pădureanu, despre „semnele” pe care le-a primit de la Cornelia Catanga. Ce mesaj i-a transmis regretata artistă

GALERIE FOTO (2) Aurel Pădureanu, despre „semnele” pe care le-a primit de la Cornelia Catanga

Aurel Pădureanu, despre „semnele” pe care le-a primit de la Cornelia Catanga. Moartea artistei l-a îndurerat pe Aurel Pădureanu care nu poate realiza că femeia pe care a iubit-o și care i-a dăruit un fiu, nu mai este printre noi. Recent, lăutarul a declarat că a primit „semne” de dincolo de la soția sa.

Aurel Pădureanu, despre „semnele” pe care le-a primit de la Cornelia Catanga. Ce mesaj i-a transmis regretata artistă

Aurel Pădureanu, despre „semnele” pe care le-a primit de la Cornelia Catanga. La aproape două luni de la moartea soției sale, Aurel Pădureanu nu poate trece peste durerea pierderii soției sale. Cornelia Catanga s-a stins din viață pe 26 martie, fiind infectată cu noul coronavirus. Lăutarul a povestit, recent, că a primit semne de la regretata artistă, la o săptămână de la moartea acesteia.

Îndurerat, Aurel Pădureanu a declarat o vecină din Bragadiru, foarte apropiată de vedetă, a visat-o pe mama Corneliei Catanga. Aurel Pădureanu susține că vecina i-a povestit că soacra lui i-a transmis că cele două s-au întâlnit pe lumea cealaltă.„Noi stăteam în Bragadiru. Era o profesoară de matematică și domnul care era inginer și se ducea Cornelia la ei în permanență. Mă sună ea la o săptămână după ce a murit Cornelia că a visat-o pe soacra mea. A spus: „am visat-o că a venit la mine în bucătărie și se uita admirativ la mine” și i-a zis că „mă uit că fata mea mi-a spus că venea mereu la dumneavoastră în casă și sunteți o femeie bună”. Ca să-mi transmită Cornelia mie că ea s-a întâlnit cu mama ei acolo. E incredibil”, a spus Aurel Pădureanu.

Cornelia Catanga s-a stins din viata

Mai mult, lăutarul a declarat că merge foarte des la cimitir, pentru a se simți mai aproape de soția sa. Aurel Pădureanu a spus că plânge și mereu pleacă acasă cu mare durere-n suflet. „Mă duc la cimitir în permanență, o zi da, una nu. De câte ori mă duc plâng acolo și mă întorc cu o durere mai mare în suflet, că știu cum am dus-o în ziua respectivă”, a mai declarat soțul Corneliei Catanga.

Alex Pădureanu, strigăt de disperare după moartea mamei sale

Fiul Corneliei Catanga este extrem de afectat de moartea mamei sale, cu care avea o relație specială. Tânărul și-a strigat disperarea pe rețelele de socializare, prin intermediul unui mesaj emoționant. Acesta a postat o imagine cu mama sa și a adus numai cuvinte de laudă la adresa acesteia.

Alex a declarat că indiferent de cât de mult va trece, ea va rămâne regina tuturor. De asemenea, tânărul a adus aminte de momentele când mama sa aduna zeci de oameni la concertele sale. ”Tu ai fost, esti si vei rămâne REGINA tuturor din toate punctele de vedere!!! Si carisma, si talent, si eleganta, si când intrai intr-o încăpere se scula toată lumea în picioare, si iti saruta mâinile.Din toaate domeniile de activitate.indiferent ca erai la „de-ai nostri” sau la romani, toti erau la picioarele tale si cucereai pe toti.”, a scris Alex Pădureanu pe contul său de Facebook.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: