Redactia.ro
Home » Monden » Ce i-a spus Cornelia Catanga fiului său, cu o lună înainte să plece dintre noi. Aurel Pădureanu a făcut dezvăluiri cutremurătoare

Ce i-a spus Cornelia Catanga fiului său, cu o lună înainte să plece dintre noi. Aurel Pădureanu a făcut dezvăluiri cutremurătoare

GALERIE FOTO (3) Ce i-a spus Cornelia Catanga fiului său, cu o lună înainte să plece dintre noi

Ultimele cuvinte ale Corneliei Catanga pentru fiul său. După moartea interpretei de muzică lăutărească, Aurel și Alex Pădureanu sunt devastați. Soțul Corneliei Catanga a făcut dezvăluiri șocante despre regretata artistă, la aproape trei luni de când aceasta a plecat dintre noi. Artistul a spus care au fost ultimele cuvinte pe care soția sa i le-a spus lui Alexandru, cu o lună înainte de a pleca dintre noi.

Ce i-a spus Cornelia Catanga fiului său, cu o lună înainte să plece dintre noi. Aurel Pădureanu a făcut dezvăluiri cutremurătoare

Ce i-a spus Cornelia Catanga fiului său, cu o lună înainte să plece dintre noi. Interpreta de muzică lăutărească s-a stins din viață pe 26 martie, la vârsta de 63 de ani. În curând se vor împlini trei luni de la moartea Corneliei Catanga, iar cei doi bărbați care au fost alături de ea până în ultimele clipe, se declară devastați.

Aurel Pădureanu, soțul artistei și fiul acesteia trec prin momente dificile. Cei doi fac față cu greu suferinței pe care o simt după trecerea în neființă a artistei. Recent, lăutarul a făcut dezvăluiri șocante despre planurile de viitor ale fiului său, Alex Pădureanu. Artistul a vorbit într-un interviu că la ultimul eveniment la care a mers a simțit o putere în jurul său, dându-și seama că este vorba despre spiritul soției sale. De asemenea, Aurel Pădureanu a mărturisit ce regretata artista i-a spus câteva cuvinte de neuitat fiului ei. Cu o lună înainte de a murit, Cornelia Catanga i-a spus lui Alex să aibă grijă de el, să fie bun și să aibă un comportament elegant.

Pădureanu este de părere că artista a simțit că nu mai are mult de trăit. ”Am fost vineri la un eveniment și simțeam în permanență, în timp ce cântam, o putere și bănuiesc că spiritual este lângă mine. De câte ori mă scol, mă scol plângând și mă culc plângând. Cornelia îmi spunea mereu că sunt fete în meseria asta care cântă mai bine decât ea, dar eu îi spuneam mereu că are aura ei. Se îmbrăca într-un mod excepțional, se îmbrăca în felul ei. Cornelia a fost iubită enorm și am primit atât de multe mesaje din partea oamenilor. Întotdeauna, Cornelia, cred că a avut o premoniție, înainte să moară cu o lună de zile îi zicea lui Alexandru să aibă grijă de mine, să fie bun, să fie elegant în comportament”, a declarat Aurel Pădureanu.

Alex Pădureanu va pleca în America

Aurel Pădureanu a vorbit și despre plecarea fiului său în străinătate. Alex va pleca în America alături de iubita sa și se pare că artistul va merge împreună cu el. Cu toate astea, nu va putea rămâne prea mult timp cu el, iar tot ce își dorește este să se convingă că totul este în regulă.

Lăutarul susține că fiul său are un talent înnăscut. ”În septembrie o să vină iubita lui Alex din America și undeva la sfârșitul anului o să plece și el. Dorința lui este de a merge cu el și vreau o perioadă să văd dacă totul iese bine acolo și după o să mă întorc acasă, în România. Acolo este locul lui. Alexandru este un talent ieșit din comun”, a mai spus soțul regretatei Cornelia Catanga.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: