Redactia.ro
Home » Monden » Aurel Pădureanu și fiul său trec prin cea mai neagră perioadă de la moartea Corneliei Catanga. „Am pierdut 300.000 de euro!”

Aurel Pădureanu și fiul său trec prin cea mai neagră perioadă de la moartea Corneliei Catanga. „Am pierdut 300.000 de euro!”

Aurel Pădureanu și fiul său sunt greu încercați de viață de la moartea Corneliei Catanga. Cei doi au povestit în cadrul unei apariții publice că au ajuns la sapă de lemn de când Cornelia s-a îmbolnăvit.

Aurel Pădureanu a povestit că soția sa era de mutl foarte bolnavă și că un lucru care a venit cu un puternic gust amar pentru Cornelia a fost momentul când nu au mai avut bani să plătească banca și au pierdut suma de aproape 300.000 de euro. Soțul regretatei artiste a dezvăluit că după acest eveniment Cornelia a suferit enorm fiindcă îți făcea griji constante pentru fiul său Alex.

Era foarte bolnăvioară, dar ea masca chestia asta. Nu am mai putut să plătim la bancă. Noi am pierdut în jur de 300.000 de euro. Ea a suferit enorm. A început să ia pastile de supărare, ca să doarmă mai mult. Zicea: Mi-e frică că am să mor și am să îl las pe Alexandru singur. Nu pot când văd așa ceva. Am o oroare să mai aud de Bragadiru. Nu pot să uit.„, a declarat Aurel Pădureanu într-un interviu.

Fiul Corneliei Catanga, Alex Pădureanu, a moștenit urechea muzicală de la mama sa și este maestru în pian. Cu fiecare ocazie pe care a avut-o Alex a povestit că singura mare dorință a mamei sale a fost să se țină de pian și să-și facă o carieră de succes din asta.

Noi nu mai avem lacrimi să mai plângem. Plânge sufletul și inima. Pe ea o face cea mai fericită atunci când eu cânt. O să plec pentru că asta a fost dorința supremă a mamei mele, să plec și să îmi continui cariera. Îmi amintesc când eram cu ea împreună, mă trezea și îmi zicea să pun mâna pe pian.„, a povestit Alex Pădureanu, fiul Corneliei Catanga.

Unde locuiesc acum Aurel Pădureanu și fiul său Alex

Aurel Pădureanu și fiul său au fost nevoiți să părăsească vila din Bragadiru din cauza faptului că nu au mai avut bani de chirie. Din fericire pentru cei doi, aceștia și-au găsit un cămin la fiica din prima căsnicie a lui Aurel Pădureanu.

Eu am fată de aproape 50 de ani din prima căsnicie, o cheamă Nicoleta. Stau cu Alex la ea deocamdată, ne ţine pentru că nu am mai avut bani de plătit chiria. E foarte greu. Avem lucrurile împrăştiate pe colo şi până colo, ce să facem. Asta e situaţia”, a mărturisit Aurel Pădureanu.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: