Redactia.ro
Home » Monden » Aurel Pădureanu și soția lui, Cornelia Catanga, răpuși de durere! Ce li s-a întâmplat

Aurel Pădureanu și soția lui, Cornelia Catanga, răpuși de durere! Ce li s-a întâmplat

Aurel Pădureanu și soția lui, Cornelia Catanga, și-au speriat fanii în a doua zi de Crăciun. După ce și-au exprimat regretul față de moartea ”impresarului vedetelor”, Lucian Ionescu, aceștia și-au exprimat regretul și față de Romică Stan Onoriu, fratele lui Aurel Pădureanu.

Aurel Pădureanu și Cornelia Catanga, răpuși de durere

Aurel Pădureanu și Cornelia Catanga au avut parte de două vești triste pe data de 26 decembrie. După ce artista și-a exprimat regretul față de decesul lui Lucian Ionescu, cunoscut ca ”impresarul vedetelor”, soțul ei a anunțat că și-a pierdut fratele, Romică Stan Onoriu, informează cancan.ro.

„Dragii mei, prieteni ! Din sectorul 1 al Capitalei, Chitila, Bucureștii noi și Dămăroaia.Vestea de azi dimineață frățiorul meu, Romică Stan Onoriu, s-a stins din viață, m-a șocat atât pe mine cât și pe Pădureanu și fiul meu Alexandru. Fiul meu a copilăritîn casă acestuia, iar copii lui, erau în casă mea, 24 din 24 de ore”, se arată în postarea lui Aurel Pădureanu.

Romică Stan Onoriu

Cornelia Catanga: ”Lucian Ionescu era foarte grav”

Lucian Ionescu a murit de coronavirus în a doua zi de Crăciun. Starea lui era una gravă, iar Cornelia Catanga a primit cu mare tristețe vestea că acesta a decedat.

”Tatutu, tu nu ai plecat dintre noi , ptr ca tu trebuia sa-mi pregatesti spectacolul aniversar.M-ai certat ptr ca nu m-am prezentat la unul din spectacolele tv, care erau organizate.Tu ai iubit muzica mea lautareasca, si te mandreai foarte mult cu mine, spunand : „Catanga este Unica!” Imi laudai intotdeauna copilul , pe Alex spunand ca este unul dintre cei mai buni pianisti din Romania.Vei ramane vesnic in sufletul meu, si al familiei mele.DOAMNE, CE S-A INTAMPLAT AZI IN ACEASTA ZI SFANTA ?? VESTEA ACEASTA, M-A CUTREMURAT !!!! NUMAI PUTEM SPUNE ALTCEVA MAI DEPARTE , PTR CA TOTI PLANGEM IN CASA !!! CONDOLEANTE FAMILIEI, SA AIBA PUTEREA SA TREACA PESTE ACEASTA MARE DURERE !!! DRUM LIN, CATRE STELE !!!!”, a scris Cornelia Catanga pe facebook.

Ulterior, Cornelia Catanga a revenit cu alte declarații, spuncând că știa despre starea gravă de sănătate a lui Lucian Ionescu.

”Am vorbit cu o doctoriță, m-am interesat de starea lui de sănătate. Era foarte grav, mi s-a spus că are plămânii albi, de la grăsime, este supraponderal. În plus, este și diabetic. Am fost asigurată că medicii fac tot ce e omenește posibil ca să-l scoată din ghearele morții! El a iubit muzica mea lăutărească, îmi spunea că sunt unică. Din păcate, nu s-a mai putut face nimic în cazul lui, vorbisem personal cu medicii Spitalului ”Cantacuzino”, unde fusese internat vinerea trecută. Mi s-a spus că plămânii lui erau albi, din cauza virusului, mai funcționau în proporție de doar 5%. Condoleanțe familiei! Drum lin spre stele, tătuțu!”, a declarat Cornelia Catanga, pentru impact.ro

Vestea că Lucian Ionescu ns-a stins din viață, a fost făcută de fiul său.

Bună ziua și sărbători fericite. Acesta nu este Lucian ci este fiul sau. Aș vrea să va spun că tatăl meu Lucian a murit. Era un om foarte sfânt și cu siguranță a ajuns la Dumnezeu Cel Mare și Sfânt. Aș vrea să va rog să va rugați pentru sufletul său dacă se poate. Din nou sărbători fericite și o zi bună”, a anunțat fiul lui Lucian Ionescu pe rețelele de socializare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: