Redactia.ro
Home » Monden » Aurel Pădureanu, supărat pe Cătălin Măruță, după moartea Corneliei Catanga

Aurel Pădureanu, supărat pe Cătălin Măruță, după moartea Corneliei Catanga

Aurel Pădureanu

Aurel Pădureanu este devastat de durere după moartea soției sale, cântăreața Cornelia Catanga. Artistul este supărat nu doar pe Gigi Becali ci și pe Cătălin Măruță. Care este motivul?

Aurel Pădureanu, supărat pe Cătălin Măruță, după moartea Corneliei Catanga

Aurel Pădureanu este supărat pe Cătălin Măruță. Artistul îi reproșează prezentatorului că nu a chemat-o în emisiune, în ultima vreme, pe Cornelia Catanga când aceasta era în viață.

A murit și mereu a vorbit cu o durere în suflet. Spunea mereu ”e posibil așa ceva?”. Toate televiziunile au dat-o. Toți!A vorbit de Măruță. Îi mulțumesc lui Măruță și vreau să-i transmit: nu există fericire continuă, dragule Măruță. Să-ți dea Dumnezeu sănătate la întreaga familie, ai familie, ai copii.Dar cum ai procedat… După atâția ani de zile, să nu chemi trei artiști cu trei stiluri total diferite. O artistă de prima linie. Urât din partea ta!”, a declarat Aurel Pădureanu, în emsiunea lui Cristi Brâncu, la Prima TV, potrivit Fanatik.ro

De ce este supărat Aurel Pădureanu și pe Gigi Becali

Aurel Pădureanu și fiul său stau prost cu banii și i-au cerut milionarului să-i ajute cu înmormântarea Corneliei Catanga și cu o locuință, deoarece stau în chirie și riscă să fie dați afară. Milionarul a spus inițial că îi va ajuta să o conducă pe ultimul drum pe faimoasa cântăreața. Apoi, Aurel Pădureanu a spus că Gigi Becali nu l-a ajutat în niciun fel și că i-a propus ca el și fiul său să fie cazați într-unul din căminele sale. Însă, Aurel Pădureanu nu concepe cum ar putea să-și ducă traiul într-un astfel de loc.

„Trebuie să mă mut de aici, că nu mai pot să stau, nu pot sa stau să vad lucrurile ei tot timpul. Pe 10-12 ne da afara proprietarul, că a vândut casa. Și am tot sperat că o să primim de la lume, că o să ne ajute oameni, dar nu ne-a ajutat nimeni. Gigi Becali ne-a zis să mergem să stăm la cămin. Păi eu sunt muzician, eu cu copilul meu sunt om să stau la cămin? Acolo la cămin au băgat oameni, cum să spun? Care sunt ultimii oameni. Noi suntem artiști, am bucurat sufletele la milioane de oameni. Nu e corect. A zis ca nu are de unde. I-am cerut doar două cămăruțe vechi, ca îmi chemam oameni să le repar. Acum mă duc să stau la bloc o perioadă până găsesc ceva la curte. În chirie, să văd de unde plătesc, că bani nu mai am de unde, Cornelia avea bani de handicap, dar a murit. O să stau cu cerșeala, pe la familie”, a declarat Aurel Pădureanu la XtraNight Show.

Cornelia Catanga și-a presimțit decesul

Cornelia Catanga și-a presimțit moartea, mai spune Aurel Pădureanu. A relatat și momentul.

”A murit sufletul nostru, iubirea vieții mele. Nu cred nici acum, o simt aproape de mine și de Alexandru. Nu știu ce să-ți spun. Cornelia avea premoniții! Anul trecut, ea a făcut pomul de iarnă, a cumpărat tot. Era fericită. A făcut un pom extraordinar de frumos.După 10 ianuarie, însă, noi am vrut să-l desfacem, să nu-l mai ținem. A început să plângă atunci cu lacrimi mari și mi-a zis: ”de ce mi l-ați desfăcut că la anul nu știu dacă mai fac pomul. Nu cred că mai apuc nici Paștele! Vreau să mă duc lângă mama mea!”.Lua multe pastile, o dureau mijlocul, picioarele, dar n-am crezut în viața mea că se va întâmpla chiar așa. Ea avea o aură de la Dumnezeu, ne făcea toate plăcerile, și mie, și lui Alexandru. Acum, în martie, când a împlinit 63 de ani, i-am luat un parfum care-i plăcea ei, a mai povestit, sfâșiat de durere, Aurel Pădureanu.

Cornelia Catanga avea 63 de ani și a murit din cauza coronavirusului, vineri. Sâmbătă a fost condusă pe ultimul drum.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: