Redactia.ro
Home » Monden » Gigi Becali îi dă replică lui Aurel Pădureanu. Latifundiarul a refuzat să ajute familia Corneliei Catanga. „Nu am case de dat”

Gigi Becali îi dă replică lui Aurel Pădureanu. Latifundiarul a refuzat să ajute familia Corneliei Catanga. „Nu am case de dat”

GALERIE FOTO (2) Gigi Becali îi dă replică lui Aurel Pădureanu.

Gigi Becali îi dă replică lui Aurel Pădureanu. După moartea regretatei artiste de muzică lăutărească Cornelia Catanga, Aurel Pădureanu s-a plâns că nu are bani să o înmormânteze pe soția sa, dar nici o casă unde să locuiască. Astfel, lăutarul i-a cerut ajutorul milionarului Gigi Becali, însă la scurt timp, acesta i-a bătut obrazul latifundiatului pentru că nu a vrut să-i ofere o mână de ajutor. Care a fost reacția lui Gigi Becali?

Gigi Becali îi dă replică lui Aurel Pădureanu. Latifundiarul a refuzat să ajute familia Corneliei Catanga. „Nu am case de dat”

Gigi Becali îi dă replică lui Aurel Pădureanu. Moartea interpretei de muzică lăutărească Cornelia Catanga, a șocat toți românii. După ce a aflat că soția sa s-a stins din viață, Aurel Pădureanu a declarat că se confruntă cu probleme financiare, motiv pentru care i-a cerut ajutorul lui Gigi Becali. Lăutarul și fiul său vor fi evacuați în scurt timp din vila în care locuiau cu chirie de mai mulți ani. Cu toate că au sperat ca latifundiarul din Pipera să-i ajute, din nefericire, Aurel Pădureanu a anunțat că Becali nu vrea să-l ajute cu o casă. Mai mult, acesta ar fi spus că nu ar fi cunoscut-o pe Cornelia Catanga, iar pe el l-ar fi văzut în urmă cu mai bine de 40 de ani la un spectacol muzical, dar nimic nu îl determină să le ofere bani.

Aurel Pădureanu s-a declarat dezamăgit de răspunsul lui Becali. Ulterior, milionarul a vorbit la Xtra Night Show despre această situație și a declarat că nu îl interesează părerea lăutarului, ba chiar se dezice de orice contact ar fi avut la un moment dat, chiar și telefonic, cu soțul Corneliei Catanga. Acesta a menționat că în cazul în care ar fi fost vorba despre o familie cu 10 copii, atunci ar fi făcut rost de o casă de locuit.

Gigi Becali le-a oferit două camere la cămin

Însă, Gigi Becali i-a oferit lui Pădureanu și fiului său două camere la unul dintre căminele pe care acesta le deține în Capitală. „Gigi Becali ne-a zis să mergem să stăm la cămin. Păi eu sunt muzician, eu cu copilul meu sunt om să stau la cămin? Acolo la cămin au bagat oameni, cum să spun? Care sunt ultimii oameni. Noi sutnem artiști, am bucurat sufletele la milioane de oameni. Nu e corect. A zis ca nu are de unde. I-am cerut doar două cămăruțe vechi, ca îmi chemam oameni să le repar”, a declarat Aurel Pădureanu.Mai mult, lăutarul a spus că se va muta la bloc pentru o perioadă, până găsește o casă mai mare.„În chirie, să văd de unde plătesc, că bani nu mai am de unde, Cornelia avea bani de handicap, dar a murit. O să stau cu cerșeala, pe la familie”, a declarat Aurel Pădureanu.

Reamintim că interpreta de muzică lăutărească Cornelia Catanga s-a stins pe 26 martie, la vârsta de 63 de ani în urma unui infarct, aceasta fiind și testată pozitiv cu COVID19. Deși paramedicii au ajuns acasă la artistă, acesta a refuzat transportul la spital, specialiștii fiind nevoiți să negocieze preț de mai multe minute pentru a-i convinge pe membrii familiei să le permită să o ducă la spital. Din păcate, a fost prea târziu pentru Cornelia Catanga.

Cornelia Catanga impreuna cu sotul si fiul ei
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: