Redactia.ro
Home » Monden » Aurel Pădureanu, supărat pe Gigi Becali și Mara Bănică, după înmormântarea Corneliei Catanga. Artistul dă cărțile pe față

Aurel Pădureanu, supărat pe Gigi Becali și Mara Bănică, după înmormântarea Corneliei Catanga. Artistul dă cărțile pe față

Aurel Pădureanu este supărat pe Gigi Becali și Mara Bănică, după ce a înmormântat-o pe soția lui, Cornelia Catanga. Artistul a spus că nu a primit niciun sprijin din partea latifundiarului din Pipera, dar nici din partea Marei Bănică, în care și-a pus bazele.

Aurel Pădureanu, supărat pe Gigi Becali și Mara Bănică, după înmormântarea Corneliei Catanga. Artistul dă cărțile pe față

Aurel Pădureanu dă cărțile pe față, după ce a condus-o pe ultimul drum, pe Cornelia Catanga! Artistul a dezvăluit că Gigi Becali nu a ajutat la înmormântarea artistei, așa cum a promis. De altfel, Aurel Pădureanu este dezamăgit și de Mara Bănică, deoarece considera că-l va sprijini, având în vedere reacțiile pe care le-a tot avut despre decesul regretatei artistei.

Aurel Pădureanu spune că a vorbit cu Gigi Becali, iar atunci când i-a cerut sprijin pentru înmormântare și un acoperiș deasupra capului, milionarul i-a răspuns: ”Domnul Becali nu ne-a ajutat cu nimic. Nu ne-a ajutat cu înmormântarea. Când i-am zis de casă, a zis că nu are de unde să ne dea, ne-a trimis la căminele de nefamilști”, a spus cu durere Pădureanu pentru Fanatik.

Ce flori erau pe sicriul în care a fost îngropată Cornelia Catanga. Care este semnificaţia acestora

În privința Marei Bănică, Aurel Pădureanu a declarat pentru aceeași sursă că a crezut-o apropiată de familia sa.

„Am crezut că Mara este aproape de noi. Pe Mara Bănică o credeam altfel. A făcut-o fiartă. A zis că a murit soția mea de Covid, că nu știu ce”, a afirmat soțul Corneliei Catanga.

După ce Cornelia Catanga a murit, Aurel Pădureanu a solicitat ajutor lui Gigi Becali și Gabrielei Firea. Asta din cauză că se confrunta în ultima vreme cu probleme financiare. Cornelia Catanga şi Aurel Pădureau locuiau cu chirie, într-o casă din Bragadiru. În anul 2014, au început să aibă probleme cu banii. Cu scopul de a-şi renova vila din Chitila, au făcut în urmă cu 16 ani, un împrumut bancar de 90.000 de euro, iar acest lucru i-a adus într-o situație precară. Aceasta s-a accentuat și odată cu sosirea pandemiei. Cornelia Catanga povestea înainte de moartea sa, că nu a avut nici măcar bani de pâine.

„Este absolut şocant, este o situaţie foarte grea. Vă spun că nea Aurel nu are cu ce să o înmormânteze. Proprietarul vânduse locuinţa, ea era terminată. Nu e drept ceea ce se întâmplă cu artiştii în România, este o moarte în mizerie, nu au bani să o înmormânteze, nu au un acoperiş deasupra capului. E cumplit. Aurel m-a rugat să-i fac legătura cu Gigi Becali şi cu Gabi Firea să-l ajute”, a spus Mara Bănică la emisiunea Star Matinal, de la Antena Stars.

Auzind acestea, Gigi Becali a precizat pentru Fanatik.ro că o va înmormânta pe Cornelia Catanga. „O voi înmormânta, ce să fac!”, a spus milionarul.

De ce a murit Cornelia Catanga

Mara Bănică a fost cea care a dat vestea morții cântăreței de muzică lăutărească, vineri. Cornelia Catanga s-a stins din viață la 63 de ani, din cauza infecției cu SARS-COV2. Deși avea simptome de mai mult timp, s-a tratat acasă cu Ivermeticină și abia când situația s-a agravat s-a dus la spital. Aurel Pădureanu nu crede că soția lui a decedat din cauza virusului.

Imagini de la înmormântarea Corneliei Catanga. A fost îngropată cu sicriul sigilat și cu doar câțiva apropiați la căpătâi! | TVF OLTENIA

„ Noi dormeam, era 4.45 și suna Catanga, nu e un secret, că ea mă mai suna noaptea, că avea insomnie, că era obișnuită cu viața de noapte. Am pus pe silențios telefonul și am avut, parcă, o presimțire. Am răspuns, era Aurel, care răcnea și îmi spunea ‘Mara, a murit Cornelia’. I-am zis liniște-te. Se urcase în mașină, pleca spre casă, era cu Alexandru, cu nora, erau bulversați, șocați. Înțeleg că a avut virusul, că s-a tratat o perioadă acasă, nu a mai putut să respire, au chemat ieri salvarea, iar când au vrut să o intubeze, că nu mai respira, a făcut două stopuri cardiace (…) Din păcate, Cornelia a stat acasă şi a luat şi Ivermectină, din câte am înţeles. Nea Aurel spunea că el nu crede în această boală, că nu crede în COVID. Mereu îi spuneam să nu mai gândească aşa…Este cumplit ce s-a întâmplat„, a dezvăluit Mara Bănică.

Cornelia Catanga a fost înmormântată, sâmbătă, iar trupul ei a fost depus la cimitirul Ghencea. Totul s-a desfășurat în condiții de pandemie.

Imagini exclusive de la înmormântarea Corneliei Catanga. A fost îngropată cu sicriul sigilat și cu doar

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: