Redactia.ro
Home » TV » Aurelian Temișan a făcut anunțul despre căsnicia sa, după 26 de ani. Cum au reacționat fanii

Aurelian Temișan a făcut anunțul despre căsnicia sa, după 26 de ani. Cum au reacționat fanii

GALERIE FOTO (4)

Aurelian Temișan și-a surprins fanii cu un anunț deosebit cu privire la căsnicia sa. Artistul a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare, iar fanii au reacționat imediat. Juratul de la „Te cunosc de Undeva” a făcut primele mărturii. 

 

Aurelian Temișan a făcut anunțul despre căsnicia sa, după 26 de ani

Aurelian Temișan și Monica Davidescu formează unul dintre cele mai longevive cupluri din lumea showbiz-ului. Cei doi artiști sunt de zeci de ani în vizorul românilor, tot timpul fiind un exemplu de eleganță și rafinament. Cei doi artiști nu au fost niciodată implicați în vreun scandal și au preferat să păstreze toate detaliile despre viața personală departe de ochii lumii.

Aurelian Temișan a postat pe rețelele de socializare un mesaj despre iubirea pe care i-o poartă mamei copilului său în anul lor aniversar.

„26 de ani, pana acum, de cand ne-am cunoscut. Ani buni, frumosi, intensi, cu planuri, cu dezamagiri, cu reusite, ani in doi, dupa care in trei, dar in aproape toti anii cu animalute in casa, ani in care am asistat la nasteri, in care ne-am pierdut oameni pe care i-am iubit, ani in care am botezat, am cununat, am jucat impreuna in multe spectacole, ani in care am cantat, am ras, am aplaudat si am fost aplaudati… dar cel mai important e ca am fost sanatosi si ca am fost si suntem impreuna. Sa tot fim! Cu voi in preajma, sa va bucuram ca pana acum si sa simtim ca mai vreti… si mai vreti… si mai vreti… 🤗🌞#family #noidoi #26deani #aniversare #monicadavidescu II #temisan II”a scris artistul pe pagina sa oficială de Facebook.

 

Secretul unei căsnicii fericite

Monica Davidescu și Aurelian Temișan au împărtășit secretul unei căsnicii fericite. Cei doi artiști au dezvăluit că la bază ar trebui să stea comunicarea, încrederea și lucrul în echipă.

,,Nu știu. Cred că fiecare știe când să lase de la sine ca să îi fie bine celuilalt. Ne ajutăm, ne ascultăm, încercăm să ne înțelegem necesitățile și mai ales avem un drum comun din care amândoi ne străduim să eliminăm piedicile, obstacolele ce ne ies în cale, mai ales prin oameni care își bagă coada cu păreri sau acțiuni care ne deranjează echilibrul”, a spus Monica Davidescu, cu privire la relația pe care o are cu Aurelian Temișan.

Aurelian Temișan și Monica Davidescu au făcut anunțul: “Divorțul anului”
Aurelian Temișan și Monica Davidescu au făcut anunțul: “Divorțul anului”

Monica și Aurelian au împreună o fetiță, Dora, în vârstă de 10 ani, care completează perfect tabloul de familie.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: