Redactia.ro
Home » Monden » Aurelian Temișan și-a rezolvat problemele prin oraș fără să poarte mască! Pe unde s-a plimbat artistul

Aurelian Temișan și-a rezolvat problemele prin oraș fără să poarte mască! Pe unde s-a plimbat artistul

GALERIE FOTO (2) Aurelian Temișan și-a rezolvat problemele prin oraș fără să poarte mască

Aurelian Temișan nu pare să fie speriat de virusul care a creat haos în lume. Artistul fost surprins prin oraș, rezolvându-și treburile, timp în care nu a purtat masca deloc. 

Aurelian Temișan, surprins fără mască prin oraș

Zilele trecute, Aurelian Temișan a fost surprins de către paparazzi ciao.ro umblând pe stradă fără masca de protecție. Artistul a fost fotografiat fără mască atât pe stradă, cât și la bancă, unde probabil că avea chestiuni financiare importante de rezolvat, din moment ce a uitat complet de obligativitatea aplicării acestei norme de protecție împotriva noului coronavirus.

Aurelian Temișan nu a purtat masca deloc în tot timpul zilei. Și-a rezolvat treburile fără să se gândească să respecte restricțiile impuse de autorități.

Aurelian Temișan fără mască
Aurelian Temișan fără mască

Se pare că artistul a uitat că în urmă cu ceva timp colegii lui de pe platourile de filmare ale emisiunii ”Te cunosc de undeva” au fost toți confirmați cu covid-19. Atunci, toată echipa a fost izolată, dar se pare că acest lucru nu l-a speriat pe Aurelian Temișan, scrie ciao.ro.

Ce a declarat artistul după ce colegii săi au fost infectați

Aurelian Temișan a avut prima reacție după ce colegul său concurent la ”Te cunosc de undeva”, Marcel Pavel, a fost infectat cu coronavirus. Acesta a postat un mesaj pe contul de Instagram, alături de care a atașat o imagine.

„Viața se trăiește azi! Prezentul este o punte de legătură între trecut și viitor. Iar noi suntem… prezentul fiecăruia dintre noi. Așa că… Trăiți-vă!”, a scris acesta pe Instagram.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: