Redactia.ro
Home » Monden » Aurelian Temișan și Monica Davidescu sunt în doliu. Anunțul sfâșietor făcut de marele artist

Aurelian Temișan și Monica Davidescu sunt în doliu. Anunțul sfâșietor făcut de marele artist

Aurelian Temișan și Monica Davidescu sunt în doliu

Juratul emisiunii „Te cunosc de undeva” Aurelian Temișan a făcut un anunț dureros pe rețelele de socializare. Nașul de cununie al cuplului Aurelian Temișan și Monica Davidescu, Daniel Gheorghe Chinciu s-a stins din viață.

Aurelian Temișan și Monica Davidescu sunt în doliu. Anunțul sfâșietor făcut de marele artist

Cuplul Aurelian Temișan și Monica Davidescu sunt în doliu, după ce un prieten drag al familiei s-a stins din viață. Artistul a anunțat decesul pe pagina sa de Facebook.

Celebrul cuplu este îndurerat după ce nașul de cununie al acestora, Daniel Gheorghe Chinciu a murit. De asemenea, bărbatul le era și naș de cununie, dar și părintele spiritual al fetiței lor, Dora. „Fiecare nastere… e o bucurie de nedescris. Fiecare moarte… e o durere fara margini. Intre cele doua, sunt numai teste.Astazi am trait pe muchie. In loc sa fim cu nasii nostri, Geta si Daniel, la Breaza, ca nasi ai micutului Arthur Gabriel, a trebuit sa ne luam ramas bun de la Daniel, nasul nostru, a fost mesajul lui Aurelian Temișan.

În continuarea mesajului, artistul și-a exprimat sentimentele, susținând că nașul său a fost una dintre persoane a cărei moarte l-a afectat foarte tare. „Eu nu am facut niciodata „abuz” de aceste sentimente, dar e a doua oara cand pierd pe cineva pe care fiinta mea l-a asimilat inca din momentul in care ne-am cunoscut. A fost, este si va ramane nasul sufletului nostru si Ii multumesc Bunului Dumnezeu pentru legatura creata prin Sfanta Biserica„, a mai spus Temișan.

Fiecare nastere… e o bucurie de nedescris.Fiecare moarte… e o durere fara margini.Intre cele doua, sunt numai…

Publicată de Aurelian Temisan pe Sâmbătă, 3 octombrie 2020

Aurelian Temișan și Monica Davidescu au împlinit 14 ani de căsătorie

Monica Davidescu și Aurelian Temișan au împlinit pe 3 iunie, 14 ani de căsnicie. Cei doi formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul românesc. Aurelian a cerut-o în căsătorie pe Monica Davidescu, după 11 ani de relație, în 2006, prezentatoarea îmbrăcând pentru prima dată rochia de mireasă. Într-un interviu, artistul a vorbit despre relația sa cu Monica Davidescu. Potrivit acestuia, întrei cei doi nu a fost dragoste la prima vedere, ci toate lucrurile bune au venit cu timpul.

Fiecare nastere… e o bucurie de nedescris.Fiecare moarte… e o durere fara margini.Intre cele doua, sunt numai…

Publicată de Aurelian Temisan pe Sâmbătă, 3 octombrie 2020

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: