Redactia.ro
Home » Știri » Autobuz lovit de un excavator în Bucureşti. Mai mulți călători au fost răniți

Autobuz lovit de un excavator în Bucureşti. Mai mulți călători au fost răniți

autobuz

Un autobuz cu călători a fost lovit de un excavator în sectorul 3 din Bucureşti. Potrivit primelor informații, patru persoane au fost rănite.

Martorii spun că autobuzul care transporta călători s-a ridicat un metru de la sol pe parte în care a fost lovit de utilajul de contrucție.

Accidentul s-a produs vineri după amiază în sectorul 3 al Capitalei. Conducătorul excavatorului a vrut să iasă dintr-un șantier, moment în care a lovit autobuzul STB care circula dinspre Camil Ressu către Calea Vitan.

În autobuz se aflau 14 persoane. 4 dintre ele au fost rănite ușor, dar au refuzat transportul la spital, transmite stirileprotv.ro. În urma impactului dintre autobuzul STB și excevator, ferestrele şi uşile autobuzului s-au spart.

Accident grav între două tramvaie

Este al doilea accident din această săptămână în care un vehicul al Societății de Transport București este implicat într-un accident rutier.

În urmă cu două zile, două tramvaie s-au ciocnit în zona Şura Mare din sectorul 4 din Bucureşti. În urma accidentului, şapte persoane au fost rănite.

Impactul dintre cele două tramvaie a fost filmat de camera de bord a unuia dintre vatmani.

Accidentul a avut loc joi, în apropiere de Cimitirul Bellu. Au fost implicate două tramvaie de pe liniile 11 și 7. Din primele date, vinovat ar fi vatmanul de pe linia 7, care nu a schimbat macazul.

Două linii de tramvai din Bucureşti vor circula toată noaptea, începând cu 1 iunie

Începând cu data de 1 iunie, programul de funcţionare a liniilor de tramvai 1 şi 10 va fi prelungit pe toată durata nopţii, anunţă Societatea de Transport Bucureşti (STB), într-un comunicat.

Liniile 1 şi 10 au un traseu circular, desfăşurat pe Inelul Principal de Circulaţie din Bucureşti, şi reprezintă o parte dintre cele mai lungi şi importante trasee de tramvai din Capitală.

De la aceeaşi dată, vor fi publicate graficele de circulaţie actualizate pe site-ul Societății de Transport București.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: