Redactia.ro
Home » TV » Avantajul pe care niciun alt concurent Survivor România nu l-a avut. Motivul pentru care Dan Ursa a câștigat

Avantajul pe care niciun alt concurent Survivor România nu l-a avut. Motivul pentru care Dan Ursa a câștigat

dan ursa

Survivor România a ajuns la final, iar telespectatorii au votat concurentul care a plecat acasă cu marele premiu. Dan Ursa a fost marele câștigător, iar el a avut parte de o susținere de care niciun alt concurent nu a beneficiat. Iată despre ce este vorba!

Avantajul imens de care Dan Ursa a beneficiat la Survivor. Niciun alt concurent nu a avut parte de asemenea tratament

În seara de miercuri, Dan Ursa a devenit câștigătorul ediției din 2023 a emisiunii Survivor România. El a reușit să obțină trofeul competiției desfășurate în Republica Dominicană, câștigând în același timp un cec în valoare de 100.000 de euro. Deși mulți se așteptau ca Andrei Krișan sau Carmen Grebenișan să ocupe locul întâi, Dan Ursa a reușit să se distingă printr-un avantaj major față de concurenții săi. El a avut parte de o susținere imensă din partea celor din satul său natal.

Dan Ursa și Andrei Krișan s-au confruntat în bătălia finală pentru trofeul Survivor România 2023. Miza a fost extrem de mare pentru ambii concurenți, dar Dan Ursa a avut avantajul unei mobilizări mai mari din partea susținătorilor săi, ceea ce s-a reflectat în numărul mai mare de voturi obținute. O dovadă a popularității sale este și faptul că primăria orașului său natal a luat inițiativa de a-l sprijini înaintea marii finale.

Nicio altă autoritate locală nu s-a implicat în susținerea vreunui alt coechipier de la Survivor România, cu excepția Primăriei din Tășnad. Dan Ursa a avut norocul de a beneficia de sprijinul activ al acestei instituții, alături de susținerea soției și a fiicei sale.

Primăria din Tășnad a mobilizat localnicii să se adune în parc, pentru a urmări marea finală Survivor România 2023, ca semn de susținere pentru reprezentantul lor, Dan Ursa. Așadar, nu este de mirare că și voturile au fost unele în număr ridicat.

„Dragi tășnădeni, începe săptămâna finalei la Survivor Romania! Vă invităm în această seară, începând cu orele 20:00, în parcul central, pentru a viziona împreună ultimii pași spre finala din 24 mai, pe un ecran led.

Hadeți să il susținem împreună pe tășnădeanul nostru Darius Dan Ursa! Menționăm că vom viziona episoadele difuzate pe Voyo duminică 21.05 și luni 22.05”, a fost mesajul pe care primăria din Tășnad l-an scris pe pagina oficială de Facebook înaintea competiției. Oamenii au sosit la locul menționat cu placaje pe care erau scrise diferite mesaje de susținere pentru preferatul lor, Dan Ursa.

Fanii au fost încântați de faptul că Dan Ursa a câștigat Survivor România

După anunțul conform căruia Dan Ursa a câștigat concursul, pagina emisiunii a fost luată cu asalt de către fanii Războinicului. Mulți sunt de părere că el a câștigat pe merit și a demonstrat că are toate calitățile unui adevărat supraviețuitor.

„Având in vedere vârsta și greutatea lui a reușit sa facă față cu brio condițiilor din Survivor”/ „Te-am votat și noi deoarece Romania are nevoie de exemplul tau de omenie și anduranță, de integritate și de bun simț, de echilibru și de înțelepciune! Sa ne trăiești, sa inspiri pe mai departe și să fii sănătos! Ne bucurăm că am putut să contribuim și noi la visul tău, apreciem mult simplitatea ta și faptul că poporul român încă mai are un sistem de valori puternic! Bravo!”/„Felicitări, Dănuț, Dumnezeu a făcut dreptate”, au comentat internauții.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: