Redactia.ro
Home » Monden » Averea care ar fi de împărțit între Alina Sorescu și Alexandru Ciucu, după cei 12 ani de mariaj

Averea care ar fi de împărțit între Alina Sorescu și Alexandru Ciucu, după cei 12 ani de mariaj

Deși s-a zvonit de multă vreme, divorțul Alina Sorescu și Alexandru Ciucu a luat prin surprindere lumea mondenă. Iar despărțirea lor nu s-a “oficializat” la notar, ci soții se văd nevoiți să ajungă la tribunal. Totul pentru binele fetițelor lor sau și pentru avere? Iată ce ar fi de împărțit, după cei 12 ani de mariaj.

Deși s-a zvonit de multă vreme, se pare că din nefericire povestea de dragoste dintre Alina Sorescu și Alexandru Ciucu a ajuns la final. Iar “confirmarea” este cât se poate de oficială.

Artista și creatorul de modă sunt în plin divorț. Chiar Alina Sorescu fiind cea care a înaintat actele în acest sens la începutul acestui an, după cum chiar a a povestit recent pe rețelele de socializare.

Și Alexandru Ciucu i-a deschis recent proces Alinei Sorescu, iar asta pentru că și-ar dori ca fetițele lor să stea la el până când se va soluționa procesul de custodie, după cum a explicat chiar artista.

Însă se pare că nu doar copiii ar fi la mijloc.

Averea care ar fi de împărțit între Alina Sorescu și Alexandru Ciucu, după cei 12 ani de mariaj

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu ar avea de făcut partajul, după cei 12 ani de mariaj. Iar în tot acești ani, ar fi reușit să strângă o avere frumoasă.

Mai exact, ar fi construit de la zero o casă care s-ar ridica la jumătate de milion de euro, potrivit Spynews.

“Ne-am mutat în casa nouă de câteva săptămâni, după trei ani şi jumătate de chin. Soţul meu a fost şef de şantier. Dar am terminat. Am vrut un loc unde să ne creştem fetiţele armonios. E o casă potrivită pentru nevoile noastre, locuim şi cu bunicii. Ne-am mutat şi tot mai avem lucruri de făcut, şi prin casă, şi prin curte. Avem o curte în care eu visez să punem leagăn, lucruri pentru copii”, povestea la acel moment Alina Sorescu, potrivit Spynews.

Cât despre câștigurile de zi cu zi, despre Alina Sorescu se știe că are în derulare proiectele de televiziune și contractele de imagine, dar are și o școală de muzică.

Despre Alexandru Ciucu se știe că are atelierul său de creație vestimentară încă din 2006. În 2010, cel ce până acum a fost cunoscut drept soțul Alinei Sorescu a devenit și Furnizorul Oficial al Casei Regale.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: