Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Averea colosală lăsată moştenire de o profesoară! Femeia care a îngrijit-o în ultimii ani de viaţă a rămas fără cuvinte când a văzut testamentul

Averea colosală lăsată moştenire de o profesoară! Femeia care a îngrijit-o în ultimii ani de viaţă a rămas fără cuvinte când a văzut testamentul

Edmonda Marisa Cavanna

O italiancă, fostă profesoară de literatură, a provocat o surpriză de proporţii cunoscuţilor şi prietenilor, după moartea sa. Femeia deținea o avere impresionantă, de care nu știa nimeni.

Edmonda Marisa Cavanna a murit pe data de 9 decembrie 2020, la vârsta de 96 de ani. Încă din anul 2012, fosta profesoară îşi scrisese testamentul. Nimeni nu ştia nici ce conţine, şi nici care era averea colosală pe care o deţinea.

I-a lăsat bani până și îngrijitoarei sale

La citirea documentului s-a aflat că italianca deținea peste 25 milioane de euro. Milioanele de euro au fost donate mai multor spitale, asociaţii sau organizaţii non-profit. De bani s-au bucurat 16 institutii, precum Spitalul Gaslini sau spitalul Galliera din capitala Liguriei.

Cavanna a cerut ca moştenirea, în cazul spitalelor, să fie folosită nu pentru administrarea şi întreţinerea lor, ci pentru cercetarea şi achiziţionarea de echipamente.

Pensionara a lăsat milioane de euro şi prietenilor apropiaţi, nepoatei sale. Mai mult, profesoara nu a uitat nici de femeia care a asistat-o ​​și a tratat-o ​​în ultimele luni. Aceasta din urmă a primit, conform Corriere della Serra, 3,7 milioane de euro. „Nu mă aşteptam să fiu şi eu în testament”, a exclamat notarul Marisei, când a aflat că şi el era unul dintre beneficiarii averii.

Bătrâna era o fire retrasă

Marisa Cavanna nu a fost niciodată căsătorită, nu a avut copii, iar o parte din avere o primise moştenire, la rândul său, de la familie.

Oamenii care au cunoscut-o personal pe profesoară au suștinut că era o fire extrem de religioasă. Trăia retrasaă și făcea numeroase acte de caritate.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: