Redactia.ro
Home » Știri » Avertismentul dur al lui Raed Arafat! Ce se întâmplă, de fapt, cu cei care ajung la ATI

Avertismentul dur al lui Raed Arafat! Ce se întâmplă, de fapt, cu cei care ajung la ATI

Raed Arafat

Raed Arafat a făcut miercuri dezvăluiri șocante în plină epidemie de coronavirus. Șeful DSU a declarat că sistemul medical se află în colaps din cauza numeroaselor cazuri noi de coronavirus.

Avertismentul dur al lui Raed Arafat! Ce se întâmplă, de fapt, cu cei care ajung la ATI

Din luna martie a acestui an, România a fost lovită de epidemia de coronavirus care a afectat întreg globul pământesc. În momentul de față, sistemul medical din țara noastră este aproape de colaps, iar acest detaliu a fost anunțat de Raed Arafat.

Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență a declarat la B1Tv că impactul secțiilor de ATI este mult mai grav, chiar dacă nu există o creștere evidentă a cazurilor de COVID-19 în România.

Impactul pe secțiile de ATI a apărut, cum era de așteptat. Noi mereu au spus că cu cât cresc cazurile, cu atât crește numărul pacienților de la ATI și, implicit, al decedaților. Parte din persoanele care ajung la ATI nu pot fi salvate.Nu avem deocamdată o descreștre evidentă. La orice moment se poate ajunge la mai rău și la o creștere, mai ales dacă nu se respectă regulile”, a declarat Raed Arafat.

Ce se va întâmpla peste câteva zile?

Totodată, Raed Arafat a precizat că este posibil ca în toamnă, când elevii se vor întoarce la școală și oamenii vor începe serviciul să existe o creștere mare de cazuri noi. De asemenea, acesta a menționat că acest lucru depinde de cât de mult va respecta populația regulile impuse de autorități.”Ne așteptăm ca cel puțin în toamnă și iarnă să avem un efect mai mare decât până acum, de asta ne concentrăm pe creșterea capacității secțiilor ATI, pe partea COVId”, a mai spus Arafat.

Mai mult, secretatul de stat în Ministerul Sănătății a precizat că la iarnă situația va fi mult mai gravă, iar statul trebuie să fie pregătit. Din nou, medicul le-a cerut cetățenilor să fie mai vigilenți și mai responsabili.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: