Redactia.ro
Home » Știri » Avertismentul președintelui României înainte de 15 mai: Să nu dăm cu piciorul la ce am realizat în ultimele două luni cu mari sacrificii

Avertismentul președintelui României înainte de 15 mai: Să nu dăm cu piciorul la ce am realizat în ultimele două luni cu mari sacrificii

Iohannis, avertisment

Președintele României a făcut un nou apel sâmbătă în timpul unei declarații de presă, către români. Klaus Iohannis i-a avertizat pe cetățenii români să fie responsabili și vigilenți chiar și după ce va fi ridicată starea de urgență, după data de 15 mai. Șeful statului menționează că epidemia de coronavirus nu se retrage și că data de 15 mai este doar un termen administrativ.

Klaus Iohannis despre epidemia de coronavirus

După vizita sa la unitatea de suport pentru pacienții cu coronavirus de la Târgul Mureș, Klaus Iohannis a susținut sâmbătă o declarație de presă în care a făcut un nou apel către cetățenii României.

Președintele le-a cerut românilor să fie în continuare vigilenți și precauții chiar și după data de 15 mai, când starea de urgență va expira.

Avem și astăzi – probabil ați văzut datele – peste 300, 320 de cazuri noi, și vreau să atrag atenția asupra unui lucru pe care l-am constatat. Peste o săptămână expiră starea de urgență. Din păcate, asta nu înseamnă că epidemia s-a terminat! Epidemia este între noi. Trebuie să avem foarte mare grijă ca atunci când putem să ne mișcăm un pic mai liber să nu avem o explozie de infecții noi„, a spus Iohannis.

Avertisment pentru cetățenii români

Klaus Iohannis le cere românilor să păstreze distanța socială, să poarte mască de protecție după 15 mai în locurile publice închise și în mijloacele de transport în comun și să se spele foarte des pe mâini.

Mare, mare grijă, vă rog, dragi români, ca să nu dăm cu piciorul la tot ce am realizat în ultimele două luni cu mari sacrificii! Și știu că fiecare dintre voi a avut de îndurat lucruri complicate în această stare de urgență. Vă doresc tuturor multă sănătate!”, a spus președintele Klaus Iohannis.

Totodată, Klaus Iohannis a menționat că data de 15 mai este un termen administrativ, iar numărul de cazuri de îmbolnăvire din ROmânia pare că nu scade.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: