Redactia.ro
Home » Știri » Avertizare meteo. Ceață densă și vânt care suflă cu 100 de km/h. Ce zone sunt afectate de codul galben

Avertizare meteo. Ceață densă și vânt care suflă cu 100 de km/h. Ce zone sunt afectate de codul galben

Duminică, 22 octombrie, meteorologii au emis un avertisment de Cod Galben pentru vânt puternic și ceață în mai multe zone din țară. Se așteaptă rafale de vânt de până la 100 km/h.

Cod Galben pentru vânt puternic și ceață

Avertismentul de Cod Galben pentru ceață, emis de meteorologi, rămâne în efect până la ora 22.00 astăzi. Acesta se referă la situații în care vizibilitatea scade sub 200 de metri, cu excepții în care se poate ajunge sub 50 de metri.

Aria afectată se concentrează în zona depresionară a județului Harghita, cuprinzând localitățile Miercurea Ciuc, Toplița, Gheorgheni, Ditrău, Sândominic, Remetea, Joseni, Suseni, Ciumani, Ciucsângeorgiu, Sărmaș, Frumoasa, Lăzarea, Sânsimion, Cârța, Siculeni, Mihăileni, Tomești, Gălăuțaș, Ciceu, Sânmartin, Sâncrăieni, Dănești, Subcetate, Mădăraș, Tușnad, Sântimbru, Voșlăbeni, Cozmeni, Leliceni, Păuleni-Ciuc și Racu.

Avertismentul de cod galben pentru vânt este în vigoare pentru întreaga zi de astăzi, expirând la ora 22.00. Meteorologii prevăd intensificări ale vântului, cu rafale ce pot atinge viteze de 90…100 km/h.

Vremea până la sfârșitul lunii octombrie. Săptămâna 23 – 30 ocrombrie 2023

Temperaturile medii vor fi mai ridicate decât cele obișnuite pentru acest interval de timp, în toată țara, cu accent pe regiunile sudice și sud-estice.

În ceea ce privește cantitatea de precipitații, aceasta se va situa aproape de media obișnuită pentru această perioadă a anului pe teritoriul întregii țări.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: