Redactia.ro
Home » Știri » Avocatul Elenei Udrea a vorbit despre motivul pentru care plecase din țară fostul ministru

Avocatul Elenei Udrea a vorbit despre motivul pentru care plecase din țară fostul ministru

De la arestarea Elenei Udrea, știrile despre fostul ministru țin prima pagină a ziarelor. Iată că noi detalii ies la iveală. Avocatul Elenei Udrea a vorbit despre motivul pentru care aceasta plecase din țară chiar în ziua arestării. Se pare că nu voia să fugă din țară, ci avea lucruri importante de făcut.

”Nu am vrut să fug din țară, mergeam la medic” a spus avocatul Elenei Udrea în fața instanței, adăugând că fostul ministru mergea la o clinică de fertlizare in vitro. Se pare că aceasta nu a fost audiată. Avocatul Veronel Rădulescu spune că acest lucru a fost din cauza stării de sănătate, în timp ce procurorul susține că a vrut să fie audiată, dar a plecat din sală chiar înainte de acel moment, conform Romania TV. Elena Udrea ar fi spus – prin avocat – că se îndrepta spre Grecia pentru o procedură pentru a mai face un copil.

Detalii din dosarul „Gala Bute“

Informații de ultimă oră! Completul de trei judecători al ICCJ care analizează apelurile DNA și ale celor condamnați în mega-dosarul de corupție privind finanțarea campaniei prezidențiale din anul 2009, au anunțat, joi, toate părțile din acest proces să fie pregătite pentru audieri de inculpați și pledoarii finale.

Concret, instanța arată că acordă un termen generos pentru avocați și magistratul DNA pentru pregătirea pledoariilor finale în data de 8 septembrie în acest dosar.

„Blagoevgrad a comunicat prin email că Elena Udrea si-a exprimat acordul de a participa. Azi au transmis ca Udrea nu vrea sa mai participe la ședința pe fondul oboselii și a stresului. A spus că nu mai vrea să fie chinuită cu cătușe și plimbată cu duba”, a anunțat joi la ICCJ grefierul de ședință care a făcut referatul cauzei.

După ce Elena Udrea a fost condamnată în dosarul ”Gala Bute”, Traian Băsescu mărturisea că se teme pentru fiica sa, Ioana. Fostul președinte a spus că Ioana, fiica sa cea mare, este în pericol să fie condamnată.

„Credeți că este în pericol fata dvs, acum, să primească o sentință definitivă?”, a fost întrebat fostul preşedinte la Realitatea Plus. „Este.”, a răspuns Traian Băsescu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: