Redactia.ro
Home » Monden » Axinte, dezvăluiri despre familie. Cum a devenit actorul tată

Axinte, dezvăluiri despre familie. Cum a devenit actorul tată

Florin Petrescu, alias Axinte

Axinte sau Florin Petrescu pe numele real, a făcut dezvăluiri despre familia lui. Acesta a povestit cât de greu l-a adus pe lume soția lui, pe fiul lor, Eduard.

Axinte, dezvăluiri despre familie. Cum a devenit actorul tată

Axinte a devenit tată în urmă cu 14 ani, dar după o perioadă destul de îndelungată în care soția lui a urmat mai multe tratamente pentru a rămâne însărcinată. Astfel, l-a adus pe lume pe Eduard, care acum este un adolescent în toată firea, învață online și face baschet. Florin Petrescu este foarte mândru de fiul lui, potrivit Spynews.

Cât de bine arată soția faimosului Axinte de la Vacanța Mare! Nu te-ai fi așteptat

„Îmi place ceea ce fac. Nu pot să mă las. Am 52 de ani, dar mă simt ca la 25. Soția mă menține, copilul, familia. Soția face și ea 44 de ani, băiatul 14 ani. Eduard e cu școala online, poate acum scăpăm să se ducă la școală, că mi-a spus că îi e dor de colegi. L-am dat la baschet și mai merge la cantonament. S-a înălțat, că a fost plecat în America trei luni, când m-am întors avea 9 centimetri plus. Începuse cu fotbalul, dar nu era… I-am luat și o chitară, dar e plină de praf. Nu vrea. Își las pe el să-și facă de matematica lui și de școală, pentru că face bine ceea ce face”, a spus Axinte la Antena Stars.

Axinte: ”Eduard a fost un copil dorit”

Axinte a mai precizat că fiul lui a fost un copil foarte dorit și că nu crede că și-ar mai dori un altul, deoarce Eduard spune mai în glumă, mai în serios, ca vrea să-i rămână lui toată averea familiei.

„A fost un copil dorit, îți dai seama, după 6 ani… Nu știam de asta cu două linii (n.r. – despre testul de sarcină). A venit după ani de tratament. Acum nu știu dacă mi-aș mai fi dorit, că Eduard spune: „tati, să nu mai faceți niciunul, că vreau ca „Așteptăm vremuri mai bune și sper că o să vină. La mine a fost un șut în f…, pentru că atunci s-au deschis toate ușile către primării, către zile de oraș. Am cunoscut foarte multă lume și asta m-a ajutat foarte mult și financiar, pentru că din start, când am pornit, m-au ajutat, am luat un apartament, o mașină, să intru și eu în rând cu ei. Ei deja aveau multe spectacole. Și eu aveam, dar tot mai bine a fost acasă”, a mai transmis vedeta.

Axinte, căsnicie de 20 de ani

Actorul este căsătorit de 20 de ani cu soția lui și spune că se simte foarte împlinit. De altfel, spune că ambii în mariajul lor evită certurile și lasă de la ei atunci când sunt pe punctul de a avea un conflict.

Detalii Neștiute Din Familia Lui Axinte. Ce Sacrificii Face Soția, Femeia Pe Care Actorul O Iubește De 20 De Ani | Libertatea

„Secretul relației noastre? De 20 ani suntem împreună, ne iubim, avem o familie frumoasă, mă înțelege și cu plecările mele, pentru că fac cam vreo sută de mii de kilometri pe an mai mult cu mașina cu șoferul, decât cu Carmen, dar am timp și de familie. N-au apărut până acum probleme, chiar nu ne-am certat niciodată. Doamne ajută să nu fie și dacă nu s-a întâmplat până acum, nu cred că mai e cazul. Amândoi lăsăm de la noi. Și ea dacă vede nervos, supărat, normal că lasă și eu la fel. Ea nu prea se enervează”, a adăugat Axinte.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: