Redactia.ro
Home » Știri » Azi, 10 iunie 2021, eveniment astral important. Previziunile astrologului Adina Binder

Azi, 10 iunie 2021, eveniment astral important. Previziunile astrologului Adina Binder

Luna noua în Varsator, pe 24 ianuarie 2020. Trei zodii, grav afectate

Azi, 10 iunie 2021, eveniment astral important. Ce se va intampla cu zodiile, dupa eclipsa inelara de Soare. Astrologul Adina Binder iti spune ce trebuie sa faci in urmatoarea perioada.

Evenimentul intalnirii Soarelui cu Luna este insotit de o eclipsa inelara de Soare, aspect ce isi pune amprenta atat asupra vietii noastre launtrice cat si a celei de zi cu zi.Intreaga creatie are de suferit transformari profunde, dar in special copiii.

Este destul de greu sa distingem intre realitate si iluzie pentru ca imaginile trimise din exterior ajung sa se confunde cu propria noastra imaginatie, iar  multi vor crede ca au fost inselati. De fapt, ne inselam singuri prin asteptarile prea mari pe care le avem de la ceilalti, de la anumite sisteme imbatranite, corupte si invechite si nu ne dam seama ca alunecam in gol.

Luna Noua in Gemeni

Minunata conjunctie Soare – Luna se intalneste astazi si cu Mercur retrograd, aducandu-ne o nostalgie a lucrurile trecute, gresit intelese si aducandu-ne in prim plan toate nesincronicitatile, nepotrivirile, vorbele desarte cu care ne-am pierdut timpul, lansandu-ne invitatia de a reveni in punctul de unde am plecat, dandu-ne posibilitatea sa facem lucrurile sa mearga, sa ajungem pe aceeasi lungime de unda cu ceilalt.

Eclipsa inelara de Soare, un nou început

Este vorba de un nou inceput, dar din locul si punctul de plecare, in care parca am revenit. Facand un bilant, fiecare, observam ca ne confruntam cu aceleasi probleme cu care ne luptam de prea multa vreme si parca nu am facut nici un progres. Este momentul nu numai al schimbarii de atitudine ci in primul rand de a lua atitudine si in privinta lucrurilor marunte peste care am trecut cu vederea.

Este momentul ca fiecare sa isi ia viata in propriile maini, pentru ca iluzia ca suntem sustinuti si ajutati prinde chiar contur. Veti simti ca nu ii mai puteti ajuta pe ceilalti, doar ca sa purtam si “bagajul” lor alaturi de al nostru, dar mai ales pentru veti realiza ca nu puteti sa fiti disponibili pentru ei chiar toata viata. Sentimentul de a fi doborat de greutate va apasa  pe fiecare si este necesar sa renuntati rapid la “problemele” altora cu care v-ati impovarat inutil.

Nu puteti  ajuta pe cineva pana cand nu veti fi liberi. Atunci cand fiecare dintre noi devine un fulg, putem sa ne unim in a construi ceva trainic, pe baze solide.

Sfatul Adinei Binder pentru perioada urmatoare: Luati decizii intelepte si preluati controlul asupra problemelor. 

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: