Redactia.ro
Home » Horoscop » Horoscop Adina Binder 7-13 iulie. Prietenii se indepărtează și vă lasă la greu

Horoscop Adina Binder 7-13 iulie. Prietenii se indepărtează și vă lasă la greu

GALERIE FOTO (2) Horoscop 30 mai 2021

Horoscop Adina Binder 7-13 iulie. Astrologul redactia.ro vă dezvăluie mesajul astelor pentru această săptămână.

Berbec

Prietenii se indepartează și vă lasă la greu. Pe parcursul acestei săptămâni se vor tria. Visele sunt foarte pregnante și vă obligă să le găsiți semnificația.

Taur

Problemele de la servici va apasa destul de mult si puteti iesi foarte usor din zona de confort, fiind obilgat sa va schimbati atitudinea, chiar daca deciziile le veti lua in mod subiectiv.

Gemeni

Mergeti cu ochii deschisi si cu mintea treaza si vedeti lucrurile obiectiv, dar cu prea multe fatete. Va puteti sustine foarte bine punctul de vedere in discutii, dar va vine greu sa decideti pasul decisiv.

Rac

Sunteti in cautarea protectiei in familie, fie sa o oferiti, fie sa o primiti, destul de rascolit sentimental si cu tendinte spre iubiri secrete. Starea este de nestatornicie, disimulare, imaginatie bogata, atractie spre misticism.

Leu

Cand lucrati va aflati pe “nisipuri miscatoare”. Va ascundeti partile sensibile printr-o duritate exagerata. Relatia in care va aflati este pusa la incercare.

Fecioara

Sunteti pus la incercare la servici, cu provocari peste masura, avand prea multe sarcini la care nu le mai puteti face fata. E si multa confuzie la mijloc si aveti impresia ca toate se sparg in capul dumneavoastra.

Balanta

Beneficiati de multa creativitate si inspiratie, originalitate si este bine sa o punteti in practica, sa o fructificati. Pot fi tulburari in relatia cu colegii, ce se cer explicate.

Scorpion

Caminul si familia sunt pe primul plan si e necesar sa va ocupati mai mult de casa, sau sa va simtiti obligat sa stati mai mult pe acasa, desi relatia in sine este din ce in ce mai libera sau emotional va doriti libertatea.

Sagetator

Pentru ca drumurile va sunt cumva restrictionate, aveti o stare de agitatie in familie si nu suportati sa stati in casa. Sunt insa multe de clarificat cu partenerul de viata.

Capricorn

Va confruntati cu probleme de natura financiara si sunteti nevoit sa renuntati la anumite placeri sau hobby-uri pe care ati cheltuit exagerat. Nu prea va convine faptul ca subalternii sau colegii de munca au tot felul de idei.

Varsator

Posibil sa va ganditi la schimbarea locuintei sau macar o reamenajare a ei. La locul de munca pot aparea idile neobisnuite pana acum.

Pesti

Starea de visare si de plutire in lumea imaginara se accentueaza si poate determina pe cei din familie sa va provoace la discutii aprinse, sa va aduca in lumea reala. Este momentul sa va puneti ordine in viata.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: