Redactia.ro
Home » Știri » Baba Vanga, previziuni cutremurătoare! Ce transformări vor avea loc anul acesta

Baba Vanga, previziuni cutremurătoare! Ce transformări vor avea loc anul acesta

Baba Vanga, previziuni cutremurătoare! Ce transformări vor avea loc anul acesta

Baba Vanga, celebra clarvăzătoare, a făcut profeții cutremurătoare cu privire la anul 2021. Anul acesta ar urma să se producă schimbări mari la nivelul întregii lumi.

Baba Vanga, previziuni cutremurătoare

Baba Vanga este una dintre cele mai cunoscute clarvăzătoare, aducând o mulțime de previziuni de-a lungul anilor. Pentru anul 2021, aceasta a prezis că se vor modifica multe lucruri în întreaga lume. Dacă unele vești sunt de-a dreptul șocante, ei bine, altele au menirea de a schimba lumea în bine.

De exemplu, una dintre prezicerile Babei Vanga are legătură cu lumea medicală. Aceasta a precizat că în curând, specialiștii ar urma să scoată medicamente care să ajută omenirea împotriva mai multor afecțiuni, precum cancer, SIDA sau chiar coronavirus. Mai mult, un alt lucru care ar putea avea loc anul acesta îl are în centru pe Vladimir Putin. Clarvăzătoarea a precizat că președintele rus ar putea fi ținta unui atac și ar putea să fie ucis.

Clarvăzătoarea Baba Vanga a mai prezis că omenirea nu va scăpa nici anul acesta de cataclisme și dezastre, în plus, aceasta a prevăzut că în Europa vor avea loc mai multe atacuri extremiste.

Ce a prezis Baba Vanga de-a lungul timpului

Mulți nu cred în profețiile făcute de Baba Vanga, însă de-a lungul timpului aceasta a avut o parte din afirmații care s-au adeverit.

Vanghelia Pandeva Dimitrova, cunoscută drept Baba Vanga, s-a născut în anul 1911 în Macedonia. Aceasta și-a pierdut vederea la vârsta de 12 ani, iar cum familia sa nu a putut să o ajute financiar, din cauză că părinții îi erau săraci, aceasta a rămas oarbă pentru tot restul vieții.

După ce și-a pierdut vederea, însă, Baba Vanga a început să aibă anumite viziuni. Printre lucrurile pe care aceasta le-a prevestit cu mult înainte să se întâmple se numără numeroase evenimente tragice, care au îndoliat lumea întreagă.

Astfel, Baba Vanga a prezis atacul din 11 septembrie, din Statele Unite ale Americii, precum și încălzirea globală și tsunamiul din 2004. De asemenea, se pare că celebra clarvăzătoare a știut și că Barack Obama va ajunge președinte al Statelor Unite.

De asemenea, Baba Vanga a prezis că Donald Trump va pleca de la Casa Albă, motivul fiind faptul că suferă de o boală misteriosă, care îl va lăsa surd și îi va afecta creierul. Totodată, în 2021 „Nostradamus din Balcani” a prezis prăbușirea economiei, o tentativă de asasinare a președintelui rus, Vladimir Putin și un atac terorist al extremiștilor în Europa. „Extremiștii vor folosi arme chimice împotriva europenilor”, a susținut clarvăzătoarea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: