Redactia.ro
Home » Știri » BAC 2020, Filosofie. Ce trebuia să scrii la eseu și cum trebuia să răspunzi la celelalte subiecte

BAC 2020, Filosofie. Ce trebuia să scrii la eseu și cum trebuia să răspunzi la celelalte subiecte

Examen Filosofie BAC

Elevii de la profil uman au putut alege materia la care vor susține ultima probă de Bacalaureat, pentru Filosofiie. Vezi subiectele la Filosofie și cum trebuiau rezolvate acestea.

Candidații clasei a XII-a au susținut prima probă de Bacalaureat pe 22 iunie, la Limba și literatura română, urmată de proba la Limba maternă, care a avut loc marți, 23 iunie, iar miercuri aa vut loc proba scrisă la Matematică.

BAC 2020, Filosofie. Astăzi are loc ultima probă a examenului de BAC

Prima sesiune de Bacalaureat 2020 are loc în condiții speciale din cauza pandemiei de coronavirus. Absolvenții clasei a XII-a vor fi supuși unui triaj epidemiologic pentru a afla dacă au temperatura corpului mai mare decât 37.3 grade Celsius.

În sala de examen, aceștia sunt obligați să poarte măștile de protecție, pentru a nu exista riscul de contaminare în cazul în care un elev este infectat cu COVID-19 și este asimptomatic.

Peste 155.550 de tineri s-au înscris la Bacalaureatul din acest an, iar primele probe au avut loc luni, 22 iunie, la Limba și literatura română și miercuri, 24 iunie, la Matematică.

Subiectele și baremele la proba de Filosofie vor fi publicate pe Edu.ro, după ce elevii vor încheia examenul. Aceștia își vor putea calcula baremul pentru a ști ce notă vor lua.

BAC 2020. Regulament Bacalaureat 2020

Elevii trebuie să ajungă în sălile de examen între intervalul orar 07.30-08.30, iar la ora 09.00 este programată începerea examenului.

Timpul de rezolvare al subiectelor este de trei ore, aceștia având voie să folosească numai pix sau stilou cu cerneală albastră și pentru desene este permis doar creionul negru.

Toate sălile de examen au în dotare camere funcționale de supraveghere video și audio, și nu este permisă intrarea cu manuale, dicționare, notițe sau alte obiecte ajutătoare.

Cei care vor fi surprinși că încalcă aceste reguli, vor fi eliminați din examen, iar drept consecință, nu vor mai outea participa la probele următoare și vor fi lipsiți de posibilitatea recunoașterii, în sesiunile următoare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: