Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Băcăuan revoltat pe oamenii care aruncă deșeurile pe marginea străzii. „Nu este gunoiul meu ,dar este orașul meu !”

Băcăuan revoltat pe oamenii care aruncă deșeurile pe marginea străzii. „Nu este gunoiul meu ,dar este orașul meu !”

GALERIE FOTO (5) Băcăuan revoltat pe oamenii care aruncă deșeurile pe marginea străzii.

Băcăuan revoltat pe oamenii care aruncă deșeurile pe marginea străzii. Un bărbat din județul Bacău s-a declarat revoltat după ce câteva persoane au lăsat multe sticle de bere pe marginea străzii. Complet indignat de gestul acestora a postat pe Facebook mizeria făcută de aceștia. Cum au reacționat internauții?

Băcăuan revoltat pe oamenii care aruncă deșeurile pe marginea străzii. „Nu este gunoiul meu ,dar este orașul meu !”

Băcăuan revoltat pe oamenii care aruncă deșeurile pe marginea străzii. România a ajuns la limită cu capacitățile de depozitate și sortare a deșeurilor, dar se cunoaște această probleme majoră cu care se confruntă întreaga Europă. Cu toate astea, această problemă poate fi rezolvată cu ajutorul cetățenilor, dar faptul că tocmai ei sunt cei care produc acest lucru, devine din ce în ce mai trist. Recent, un băcăuan a postat pe rețelele de socializare câteva imagini revoltătoare.

Tânărul s-a declarat indignat de gestul oamenilor. In imagini se pot vedeta numeroase sticle de bere lăsate pe trotuarul unei zone din Bacău, umbrite de cojile de semințe aruncate fără nicio problemă. Postarea acestuia a strâns sute de reacții, iar zeci de internauți au fost de acord cu revolta acestuia. „Nu este gunoiul meu ,dar este orașul meu ! 00:20”, a scris acesta la descrierea imaginilor.

Utilizatorii au criticat autoritățile responsabile că nu iau nicio atitudine și sunt de părere că cetătenii ar trebui să fie mai educați. „Cred ca doar prin implicare si responsabilizare ,prin exemple civice precum gestul dvs vom putea progresa”, „Acum: vreți educație și cultură? Se face prin rușine… Acum vreo 30 de ani, dacă făceai ceva prost sau rău te știa și te arată cu degetul tot cartierul. Eu zic că dacă această comunitate începe să îi surprindă și să îi posteze pe cei ce iau Bacăul în râs și munca oamenilor ce încearcă să facă ceva in orașul ăsta, se vor schimba niște lucruri. Cu siguranță. Simplu și eficient.Ca să nu mai zic că Politia Locala a Municipiului Bacau și Politia Bacau se poate autosesiza bazat pe astfel de postări.”, Asta tine de educatia si bunul simt al cetateanului !! Puneti camere si dati-le amenzi sa nu le mai ramina bani de bere si seminte !!”, au fost doar câteva dintre comentariile internauților la postarea băcăuanului.

Reactia internautilor

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: