Redactia.ro
Home » Monden » Bănel ajunge din nou în fața instanței, din cauza datoriilor. O companie l-a dat în judecată

Bănel ajunge din nou în fața instanței, din cauza datoriilor. O companie l-a dat în judecată

Bănel ajunge din nou în fața instanței, din cauza datoriilor

Bănel ajunge din nou în fața instanței, din cauza datoriilor. Fostul fotbalist are multe datorii, motiv pentru care a fost chemat în instanță. Din cauza imprumuturilor uriașe, Bănel Nicoliță a fost dat în judecată de un polițist.

Bănel ajunge din nou în fața instanței, din cauza datoriilor. O companie l-a dat în judecată

Bănel Nicoliță ajunge în fața judecătorilor din cauza unor facturi emise de o companie din București. Se pare că fostul fotbalist nu și-a plătit datoriile, motiv pentru care trebuie să se prezinte în fața instanței. Bănel a mai fost intr-o situație similară și în urmă cu trei ani, când o companie de telefonie mobilă l-a acuzat că a luat terminale de ultimă generație. Conform unor surse din anturajul fostului mare fotbalist, acesta ar fi semnat, la sfârșitul anului 2018, un contract, pe firma sa, cu o compania de telefonie mobilă. Sportivul a căzut de acord să facă un contract pentru 17 numere de telefon pentru care urma să achite o factură lunară în valoare de 300 de euro, fără TVA.

Surprinzător, fostul fotbalist nu a mai plătit. În urmă cu doi ani, Bănel Nicoliță a fost executat silit de un fost politist de la care imprumutase peste 80.000 de euro. La momentul respectiv, fostul fotbaluist a declarat că a rezolva situația. „A fost vorba despre mai multe împrumuturi. Banii i-am investit în echipă. Așa este, a fost un proces, dar nu s-a mai ajuns la executare silită, fiindcă am rezolvat problema”, a declarat acesta pentru Spynews.ro.

Bănel a spus cu câți bani a rămas după ce s-a retras din fotbal

Bănel Nicoliță a recunoscut că a făcut multe greșelu și că nu a ținut cont de sfaturile familiei, lucru care l-a costat foarte mult. Jardel s-a ales cu putin peste 300.000 de euro după cariera de fotbalist, sumă la care se adaugă și investitii in domeniul imobiliar. ”Am rămas cu 300.000 și ceva de mii de euro. Restul în imobiliare. N-am câștigat foarte mult. Pentru că eu în Franța jumătate dădeam la stat. Așa era acolo. Vă pot confirma cei care au fost acolo”, a mărturisit Nicoliță.

Fostul international a pierdut sute de mii de euro și a explicat modul în care a cheltuit banii in perioada sa de glorie. În urmă cu câțiva ani, Bănel a divortat de soția sa, femeia care i-a dăruit două fetițe. ”Am făcut și greșeli, de ce să mă ascund. Fiecare greșește! N-au fost greșeli grave. Ce mi-a plăcut, am făcut. N-am regrete. În fotbal am pierdut cei mai mulți bani. Când jucam la Steaua știi câte tricouri cumpăram? După meciuri plecam cu 15-16 tricouri după mine.Nu apucam să ajung până la Brăila, pentru că acolo locuiam atunci, să mai am la mine ceva.Mai rămâneam cu promisiuni. Le spuneam că aduc săptămâna viitoare, că dau comandă după următorul meci. Plăteam bani mulți pe tricouri, din buzunarul meu.De la club aveam un singur tricou, cel cu care jucam. Pe care îl dădeam după meci cuiva care își dorea mult.N-a fost vorba de mine niciodată. Tot timpul făceam pentru alții. Și mese? Nu mai zic”, a povestit Nicoliță.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: