Redactia.ro
Home » Monden » Bănel Nicoliță, regretă că a divorțat de soția sa: „Nu mi-am revenit nici acum”

Bănel Nicoliță, regretă că a divorțat de soția sa: „Nu mi-am revenit nici acum”

GALERIE FOTO (4) Bănel Nicoliță, regretă că a divorțat de soția saBănel Nicoliță, regretă că a divorțat de soția sa

Bănel Nicoliță, regretă că a divorțat de soția sa. Fostul fotbalist a fost nevoită să plece din țară pentru a-și reveni după divorțul de soția sa. Cu toate astea., Bănel Nicoliță nu reușește să treacă atât de ușor de despărțirea de Cristina.

Bănel Nicoliță, regretă că a divorțat de soția sa: „Nu mi-am revenit nici acum”

Bănel Nicoliță, regretă că a divorțat de soția sa. Proaspăt ajuns în țară, Bănel Nicoliță este pregătit să o ia de la capăt. Recent, fostul fotbalist a vorbit despre problemele cu care s-a confruntat după ce a divorțat de soția sa. De asemenea, Bănel a spus și motivul care a dus la separarea de mama fiicelor sale. Invitat în cadrul emisiunii Fiță cu Adiță”, de pe canalul de Youtube, fostul sportiv a făcut declarații emoționante.

Bănel a fost căsătorit șase ani cu Cristina, femeia care i-a dăruit două fiice. Se pare că pasiunea pentru fotbal l-a adus în pragul divorțului, deoarece el și soția sa s-au despărțit după ce acesta a început să finanțeze echipa de fotbal CS Făurei. Bănel Nicoliță a recunoscut că relația cu fosta soâie s-a termina din cauza faptul că el a început să-și neglijeze familia. „Am vrut să îmi revin și eu fizic și moral, pentru că eram cu moralul la pământ. Divorțul prin care am trecut, fotbalul, bani pierduți, nu mai știam să fiu și lângă ea și lângă copii, să fiu alături de ea, să-i ofer ce-i lipsea. Nu mi-am revenit nici acum.”, a declarat Bănel Nicoliță, în cadrul emisiunii online.

Cu trecerea timpului, Bănel și-a dat seama că fosta soție avea dreptate să-i facă numeroase reproșuri. ”Nu a acceptat şi la acel moment chiar a avut dreptate. Banii familiei, timpul pe care îl petreceam aici, nu mai ajungeam să fiu lângă ea şi lângă copii, să fiu alături de ea şi să le ofer ce le lipsea”, a recunoscut el.

Bănel Nicoliță, nuntă de neuitat

Bănel Nicoliță și Cristina s-au căsătorit în 2014, iar cei doi erau extrem de îndrăgostiți. Atunci, cei doi păreau că trăiesc o dragoste ca-n povești. Petrecerea a avut loc la restaurantul Grand Hotel Orient, fiind invitate aproximativ 280 de persoane, printre care s-au aflat și foști colegi ai lui Bănel. Din meniul de nuntă a făcut parte și un tort uriaș de 28 de kilograme, invitații fiind delectați cu o sumedenie de măncăruri tradiționale.

Din păcate, cei doi au divorțat în 2020, în luna februarie. În fapt, cei doi erau despărțiți din 2018, dar Bănel a ținut ca acest lucru să nu se știe, preferând să divorțeze fără scandal. Cele două fete nu suferă în urma despărțirii pentru că ele își pot vedea tatăl oricând, iar Bănel le adoră.

În urmă cu ceva timp, Cristina a vorbit despre plecarea fostului soț în America. Aceasta a declarat că Bănel este un tată extraordinar, chiar dacă ei doi nu mai păstrează legătura. „Sincer, acum aud despre această poveste, dar vreau să cred că e totul exagerat. Adevărat e că nu știu exact ce face, de ce a plecat, fiindcă suntem fiecare cu viața lui. Însă faptul că vorbește aproape zilnic cu fetele, le sună, le trimite bani mereu, la timp, nu am avut niciodată vreo problemă, nu știu ce să zic. El se poartă frumos, este foarte ok. E un tată bun, le-a anunțat chiar el pe fete că va pleca o vreme. Dar repet, ei țin legătura, le sună direct, își respectă promisiunile.”, povestea fosta soția a lui Bănel Nicoliță într-un interviu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: