Redactia.ro
Home » Monden » Bănel Nicoliță s-a dat la Tonciu! Soțul a sunat-o imediat

Bănel Nicoliță s-a dat la Tonciu! Soțul a sunat-o imediat

Andreea Tonciu

Andreea Tonciu a fost supusă la testul sincerității în emisiunea ”La Măruță. În timpul probei cu sosurile picante, vedeta a mărturisit că Bănel Nicoliță s-a dat la ea. Soțul a sunat-o în direct!

Bănel Nicoliță s-a dat la Tonciu! Soțul a sunat-o imediat

Andreea Tonciu a dezvăluit în cadrul emisiunei ”La Măruță” că Bănel Nicoliță a fost unul dintre bărbații care s-a dat la ea. Fosta asistentă TV a făcut această mărturisire în timpul probei cu sosurile picante. Soțul ei a sunat-o în direct! informează sport.ro

„Ce barbati celebri ti-au facut avansuri de-a lungul timpului si n-ai acceptat?”, a fost intrebarea lui Măruță.

„Ilie Nastase, Ianis Zicu si… gata, mi-a venit, Banel Nicolita”, a spus Andreea Tonciu. Ulterior, soțul său a contactat-o în direct, însă, ea a motivat că o sună pentru a vedea dacă a început ”proba de foc”. Vedeta a decis ca mai bine să nu-i mai răspundă.

Andreea Tonciu: ”Giani Kiriță, plictisitor în dormitor”

Un alt lucru care i-a lăsat pe toți cu gura căscată a fost o întrebare legată de Giani Kiriță. Andreea Tonciu a spus că acesta i-a fost partener când era mai tânără și nu a fost impresionată de…performanțele acestuia în dormitor.

”Sa mananc ca sa nu-i facem de ras?! E cu subinteles intrebarea asta. De fapt… am inteles eu! Giani Kirita! Nu poti sa crezi? Nu stii ca astia care sunt tatuati si asa mai mari… sunt degeaba?! Sa iau eu foc pentru ce? Citeste intrebarea! Giani Kirita a fost!”, a explicat Andree Tonciu.

Andreea Tonciu și soțul ei, atacați de un individ cu un cuțit

Înainte de Revelion, Andreea Tonciu și soțul ei, Niculescu Daniel, au fost atacați în trafic de un individ cu un cuțit, de altfel, soțul ei fost rănit și transportat la spital. În urma anchetei, se pare că soțul Andreei Tonciu s-a luat la ceartă cu individul, după ce acesta le-a lovit mașina în care se aflau cu fetița lor. Cei doi s-au luat la bătaie în trafic.

Andreea Tonciu a fost bătută în București. Vedeta, atacată cu cuțite: Poliția a ajuns de urgență - IMPACT

În 2020 mergi cu mașina în trafic și te ia lumea la bătaie și ne atacă cu cuțite. În ce lume trăim, fraților? Unde suntem noi aici, în junglă? Oameni de ăștia nebuni mi-au atacta soțul, eu eram cu copilul în mașină. Nu este posibil așa ceva!”, a fost plângând Andreea Tonciu pe pagina sa de Instagram, acolo unde a filmat totul chiar de la fața locului”, spunea Andreea Tonciu despre ceea ce i s-a întâmplat, pe Instagram.

În acest scandal de amploare, a intervenit și tatăl agresorului care i-a luat apărarea fiului său. El a precizat că Daniel Niculescu a iscat toată altercația, după ce l-a luat de gât pe agresor.

„Bărbatul dânsei (n.r. Andreei Tonciu) i-a tăiat fața copilului. S-a dat jos: „băi, băiatule, vezi-ți de treabă, de ce mă încurci?” Și el s-a dat și l-a luat de gât. Sunt tatăl băiatului. Nu e o fire violentă. Bărbatul dânsei (n.r. Andreei Tonciu) l-a făcut să fie violent”, a declarat tatăl agresorului pentru jurnaliștii care au sosit la fața locului.

Mai mult, omul a afirmat că fiul său nu a avut briceag la el așa cum s-a spus.

„Băiatul meu nu și-a dat seama ce s-a întâmplat, că bărbatul dânsei l-a luat de gât, i-a tăiat fața cu mașina. Tot bărbatul s-a dat jos din mașină și a zis: „băi, de culoare” și atunci l-a apucat de gât, l-a zgâriat pe gât și băiatul a ripostat și el. Nu avea un briceag la el. El a zis că s-a certat cu cineva în trafic și atunci a plecat de la fața locului. Nu a avut intenția să fugă de Poliție. A ajuns acasă și imediat cum a ajuns am zis să mergem la circă. Ce declară cu cuțitul nu e adevărat”, a mai spus tatăl agresorului.

Tatăl agresorului care l-a tăiat cu cuțitul pe soțul Andreei Tonciu, reacție acidă la adresa lui Daniel Niculescu: „Băiatul meu a ripostat și el” / VIDEO

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: