Redactia.ro
Home » Breaking News » Bărbat mort în tramvaiul 41 din Capitală. Medicii l-au resuscitat timp de o oră

Bărbat mort în tramvaiul 41 din Capitală. Medicii l-au resuscitat timp de o oră

GALERIE FOTO (2) tramvai

Informație de ultimă oră. Un bărbat de aproximativ 70 de ani a murit în tramvaiul 41 din Capitală. Medicii ajunși la fața locului l-au resuscitat pe pacient timp de oră, ulterior acesta fiind declarat decedat.

Bărbat mort în tramvaiul 41 din Capitală

Caz șocant în Capitală. Un bărbat de aproximativ 70 de ani a murit astăzi în tramvaiul 41 din București. Doi pasageri au sunat la 112 și au încercat să resusciteze victima până la apariția medicilor.

Potrivit Libertatea.ro, în mai puțin de șapte minute, salvarea cu echipa de medici au sosit la fața locului și au continuat manevrele de resuscitare timp de aproape o oră, însă din păcate acesta a fost declarat decedat.

Călătorii au observat că stătea pe scaun și nu se mai mișca, avea capul ușor într-o parte. Avea foarte multe multe documente medicale la el, din care reiese că avea probleme cu inima”, au declarat sursele medicale.

Momentan circulația tramvaielor este blocată, STB introducând un autobuz care a preluat călătorii din tramvaiul 41.

Accident puternic între două tramvaie în București

Pe 27 mai a avut loc un accident puternic în Capitală după ce două tramvaie de pe liniile 7 și 11 au fost implicate într-un accident puternic.

Tramvaiele s-au ciocnit, iar cel care se face vinovat de acest incident ar fi vatmanul tramvaiului de pe linia 7.

Potrivit informațiilor, macazul uneia dintre granituri nu a fost schimbat, motiv pentru care vatmanii trebuie să coboare pentru a schimba manual macazul.

Mai multe persoane au fost accidentate în urma impactului puternic, iar mai multe echipaje de ambulanță și de pompieri au ajuns imediat la locul accidentului.

Trei dintre cele șapte persoane rănite au fost transportate la spitalul Bagdasar Arseni, iar starea lor de sănătate este stabilă.

Din evaluarea medicilor, cel mai probabil și ceilalți pacienți vor fi duși la spital, restul pasagerilor au coborât din tramvaie și au refuzat îngrijirile medicale”, a precizat purtătorul de cuvând al ISU București-Ilfov.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini