Redactia.ro
Home » Sport » Barcelona, în genunchi! Suporterii cer socoteală! Quique Setien, ca și demis

Barcelona, în genunchi! Suporterii cer socoteală! Quique Setien, ca și demis

barcelona, liga campionilor, Bayern Munchen

Barcelona a sufeit cea mai mare umilință din istorie. A pierdut 2-8, în fața celor de la Bayern Munchen, în sferturile Ligii Campionilor.

Bayern Munchen a distrus-o pe Barcelona și s-a calificat în semifinalele competiției. În minutul 31 al meciului scorul era 4-1. Thomas Muller de două ori, Ivan Perisic și Serge Gnabry au fost cei care l-au învins pe Ter Stegen în prima repriză. Golul catalanilor a venit după ce David Alaba a marcat în propria poartă. Messi și colegii săi nu au găsit nicio soluție în fața unei echipe disciplinate și care nu a făcut nicio greșală. ”Una masacre”, a fost tot ce au putut spune comentatorii spanioli.

„A fost o rușine. Un meci oribil. Nu se poate juca așa. Trebuie făcute rapid schimbări”, a spus Gerard Piqué.

Repriza a doua nu a fost foarte diferită de prima. Luis Suarez a marcat și pentru câteva minute spaniolii au sperat. Visul s-a încheiat rapid cu golurile marcate de Kimmich și Lewandowski. În finalul partidei, Philippe Coutinho, jucătorul împrumutat de Barcelona la Bayern, a marcat de două ori. Nemții vor juca în faza următoare cu învingătoarea meciului Manchester City – Lyon.

Fanii cer socoteală, Quique Setien ca și demis

Șefii clubului nu pot să digere o asemenea umilință, și este clar că antrenorul Quique Setien va fi demis. De altfel zvonuri există de ceva vreme, mai ales că tehnicianul nu are o relație foarte bună cu jucătorii. Jurnaliștii susțin că Xavi ar putea veni la Barcelona. Pe lista spaniolilor ar mai fi două nume. Mauricio Pochettino și Ronald Koeman. Suporterii i-au așteptat pe jucătorii de la Barcelona la hotel pentru a le cere socoteală. I-au fluierat și le-au strigat:”Să vă fie rușine”.

RB Leipzig – PSG, în semifinalele Ligii Campionilor

Prima echipă care s-a calificat în semifinalele competiției a fost PSG. În ziua în care clubul a împlinit 50 de ani de la înființare, campioana Franței a învins-o, scor 2-1 după un meci dramatic pe Atalanta. Parizienii au marcat în minutele 90 și 90+3 și s-au calificat în semifinale după 25 de ani.
În celălalt meci, nemții de la Leipzig au produs surpriza. A învins-o cu 2-1 pe Atletico Madrid.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: