Redactia.ro
Home » Sport » Ruptura este din ce în ce mai evidentă la Barcelona! Jucătorii își ignoră antrenorul

Ruptura este din ce în ce mai evidentă la Barcelona! Jucătorii își ignoră antrenorul

Leo Messi, Barcelona, antrenor,

Pentru a doua oară de la reluarea campionatului în Spania, jucătorii de la Barcelona arată clar faptul că antrenorul Quique Setien nu are nicio autoritate. De fapt nu s-ar putea spune că a avut vreodată.

Vedetele spaniolilor își ignoră antrenorul. Asta s-a observat din ultimele imagini surprinse la meciul Villarreal – Barcelona 1-4. În una dintre pauzele de hidratare, Quique Setien a vrut să-i spună câteva cuvinte lui Leo Messi. Acesta l-a ignorat și a trecut nepăsător pe lângă el. Argentinianul a mers însă și a discutat cu Nelson Semedo și Gerard Pique. Singurul care l-a ascultat pe Quique Setien a fost Jordi Alba. Nu este pentru prima dată când se întâmplă asemenea lucruri la club.

Quique Setien ar putea pleca de la Barcelona

Prin atitudinea pe care o au atât în vestiar cât și pe teren, fotbaliștii arată clar că antrenorul Quique Setien nu mai este dorit. Au subliniat acest lucru și la meciul de pe Balaidos, Celta – Barcelona 2-2. În timpul partidei, secundul Eçder Sarabia a încercat să vorbească cu Leo Messi şi Ivan Rakitic, dar aceștia au rămas nepăsători.
Ultimul conflict despre care a scris presa din Spania a fost în luna martie la meciul cu Real Madrid. Atunci, secundul Sarabia a folosit mai multe cuvinte jignitoare în timpul meciului.

“Nu este omul potrivit pentru a ne conduce de pe bancă”, ar fi spus fotbaliștii Barcelonei, printre care și Messi.

Argentinianul ar fi avut chiar un schimb de replici mai dur cu tehnicianul.
Quique Setien l-a înlocuit în această iarnă pe banca Barcelonei pe Ernesto Valverde, dar încă de la început au existat zvonuri că nu este dorit de vestiar. În acest moment am putea spune clar că zvonurile sunt cât se poate de reale. Cel mai probabil, Quique Setien va pleca la finalul acestui sezon.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: