Redactia.ro
Home » Sport » Barcelona, încă un pas greșit în lupta pentru titlu!

Barcelona, încă un pas greșit în lupta pentru titlu!

juventus, Barcelona, Real Madrid

Barcelona a mai făcut un pas greșit în lupta pentru titlu în La Liga. Doar un egal cu Atletico Madrid, iar rivala Real este pe primul loc.

Mesii și colegii săi nu au putut să facă mai mult, chiar dacă au jucat pe teren propriu. Meciul dintre Barcelona și Atletico a fost foarte spectaculos. Trei lovituri de la 11 metri, autogol și ocazii uriașe. Se vede însă că Barca nu trece prin cele mai bune momente. Pe lângă criza financiară, disputele dintre antrenorul Quique Setien și jucători sunt tot mai dese. Jurnaliștii din Spania scriu despre faptul că tehnicianul nu mai are de mult timp niciun cuvânt de spus. În ultimul conflict a fost nevoie de intervenția președintelui Bartomeu.

Real Madria, lider în Spania

În acest moment, Real este pe primul loc în La Liga cu 71 de puncte, în timp ce Barcelona are 70 de puncte. Echipa lui Zidane are însă un meci mai puțin. Dacă, astăzi va câștiga meciul cu Getafe se va distanța la 4 puncte, iar pentru Barca ar putea fi sfârșitul. Nu este prima dată când Barcelona trece printr-o criză, dar găsește forța să revină. În sezonul 2015-2015, lucrurile au stat cam la fel. Cu toate acestea catalanii au reușit atunci să câștige al 7 titlu din ultimele 11 sezoane.

Lazio luptă cu Juventus pentru titlu

Echipa lui Ștefan Radu continuă să pună presiune pe Juventus. Lazio a câștigat 2-1 meciul cu Torino și se menține în lupta pentru titlu în Serie A. Juventus nu a avut probleme cu Genoa și a câștigat cu 3-1. Cristiano Ronaldo a fost în formă maximă și a marcat un gol superb. Portughezul a ajuns la 728 de goluri marcate în carieră. În acest moment Juventus este pe primul loc în clasament. Are 72 de puncte, în timp ce Lazio are cu 4 mai puține, 68 de puncte.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: