Redactia.ro
Home » Sport » Partenera lui Ronaldo, din nou în centrul atenției! Cum se poarte cu copiii starului

Partenera lui Ronaldo, din nou în centrul atenției! Cum se poarte cu copiii starului

cristiano ronaldo, Georgina Rodriguez, petrecere

Georgina Rodriguez este mereu în centru atenției. De data aceasta, bruneta i-a organizat fiului fotbalistului o petrecere pe cinste.

Georgina Rodriguez este foarte dedicată familiei. S-a scris în repetate rânduri că este o mamă devotată și are mare grijă de toți copiii fotbalistului de la Juventus. În urmă cu câteva zile, Cristiano jr a împlinit 10 ani, iar Georgina i-a organizat o petrecere în casa din Madrid a familiei. Din cauza restricțiilor impuse în urma pandemiei de coronavirus, fiul starului nu a putut să-și invite prietenii. Georgina Rodriguez a avut însă grijă ca micuțul și frații săi să se distreze pe cinste. Nu au lipsit jucăriile gonflabile, confetii și o piscină plină cu spumă.

„24/365 de dragoste absolută. La mulţi ani celul mai mare frate din casă. În fiecare zi mă trezesc cu dorinţa ca tu să fii foarte fericit şi să primeşti foarte multă dragoste. Azi e o zi specială pentru toată lumea. Te iubim”, a fost mesajul iubitei lui Cristiano Ronaldo.

Georgina Rodriguez, o mămică devotată

Argentinianca și CR7 au împreună o fetiță Alana Martina, în vârstă de doi ani. Fotbalistul mai are încă 3 copii. Cristiano jr. (10 ani), şi gemenii Eva Maria şi Mateo (3 ani). De trei ani de când este iubita fotbalistului, Georgina a fost mereu o mămică devotată având o relație foarte bună cu toți micuții. Jurnaliștii de la AS au scris că în urmă cu aproape două săptămâni, de ziua gemenilor Ronaldo și iubita sa le-au organizat o petrecere cu totul specială. S-au costumat în Power Ranger şi Aladdin.

Jurnaliștii de la The Sun scriu că, starul lui Juventus este foarte mulţumit pentru că Georgina este o mama model, aşa că nu îi refuză nimic. În fiecare lună îi dă aproximativ 80.000 de lire pentru cheltuielile sale. În pus nu lipsesc vacanțele de lux și cadouri cu preţuri exorbitante.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: