Redactia.ro
Home » Sport » Alarmă la Barcelona! Cinci jucători au avut COVID-19. Messi: ”Nimic nu va mai fi ca înainte”

Alarmă la Barcelona! Cinci jucători au avut COVID-19. Messi: ”Nimic nu va mai fi ca înainte”

Barcelona, coronavirus, Leo Messi,

Potrivit presei din Spania, cinci jucători de la Barcelona și 2 persoane din staff au avut coronavirus. Numele nu au fost făcute publice.

Cele șapte persoane au fost depistate la primele teste efectuate la începutul pandemiei. Toți au stat la infirmeria clubului. Nu se știe însă numele persoanelor bolnave și niciun raport nu a fost înaintat sefilor din La Liga. Jucătorii de la Barcelona au revenit la antrenamente la începutul lunii mai, când au fost efectuate alte teste. Cei de la postul radio RAC1 au spus că toate persoanele bolnave au fost asimtomatice. În acest moment un singur fotbalist, de la o echipă satelit a clubului s-ar mai afla la infirmerie, dar acesta a suferit o accidentare.
Catalanii ocupă primul loc în clasament după 27 de etape cu 58 de puncte.

Messi: “Nimic nu va mai fi ca înainte”

Leo Messi a vorbit despre reluarea campionatului în Spania, dar și despre impactul pe care l-a avut pandemia de coronavirus.

„Nimeni nu știe cum va arăta lumea după toate lucrurile întâmplate. Pe lângă carantină și întreaga situație care ne-a luat prin surprindere, mulți oameni au fost afectați în această perioadă. Unii dintre ei și-au pierdut rudele sau prietenii fără să își mai poată lua măcar rămas bun. Sunt multe lucruri negative din această criză, dar nimic nu poate fi mai rău decât pierderea cuiva foarte drag. Fotbalul nu va mai fi niciodată la fel, dar nu doar fotbalul. Viața, în general, nu va mai fi niciodată la fel”, a declarat Messi pentru El Pais.

Start în La Liga pe 11 iunie

Oficialii federației spaniole au anunțat că La Liga se va relua pe 11 iunie. Primul meci care se joacă este Sevilla-Betis. Pe 12 iunie se vor juca două meciuri, Granada – Getafe și Valencia – Levante. Deocamdată a fost stabilit programul pentru primele 4 etape. Fiecare echipă mai are de jucat 11 meciuri din actualul sezon.
Din cauza pandemiei de coronavirus, campionatul în Spania a fost întrerupt pe 12 martie. Un jucător de baschet de la Real Madrid a fost depistat atunci pozitiv cu noul coronavirus.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: