Redactia.ro
Home » Sport » Barcelona pregătește un nou transfer! Cine ar putea ajunge la catalani

Barcelona pregătește un nou transfer! Cine ar putea ajunge la catalani

Barcelona pregătește un nou transfer

Barcelona pregătește un nou transfer! Se pare că șefii echipei vor să-l aducă pe Kingsley Coman, de la Bayern Munchen, fotbalist care are doar 23 de ani.

Catalanii au anunțat că vor să facă reduceri, deci intenționează să taie salariile jucătorilor. Totuși, șefii catalanilor își fac planuri pentru jucătorii pe care vor să-i transfere în acestă vară. Sport.es anunță că una dintre ținte este francezul de doar 23 de ani, Kingsley Coman. Jurnaliștii spanioli susțin că acesta ar putea ajunge pe Camp Nou în cazul în care trensferul lui Neymar sau al lui Lautaro Martinez nu s-ar mai realiza. În acest moment Barcelona ar trebui să plătească celor de la Bayern aproximativ 60 de milioane de euro pentru Coman.

Barcelona pregătește un nou transfer!

Tânărul fotbalist are un palmares demn de invidiat la vârsta sa. A câștigat titlul cu trei echipe diferite în trei campionate importante. În total are 17 trofee. Coman a mai jucat până acum la PSG și Juventus. Chiar dacă șefii Barcelonei își fac socotelile pentru transferuri, bugetul clubului a fost afectat din cauza crizei. Cu câteva zile în urmă au anunțat că vor să taie salariile cu 70 %. O parte dintre jucători ar fi acceptat dar alții se opun. Deocamdată avocații jucătorilor analizează propunerea. Ceilalți angajați ai clubului ar putea ajunge în șomaj tehnic. Se știe faptul că bugetul Barcelonei pentru salarii este unul dintre cele mai mari din lume. 600 de milioane de euro este suma cheltuită anual pentru salariile jucătorilor și 40 de milioane de euro pentru restul angajațiilor. Jurnaliștii de la Marca au estimat că Barcelona poate pierde 100 de milioane de euro din cauza crizei generate de pandemia de coronavirus. Și asta pentru că nu mai întră în conturi banii din drepturile tv sau din vânzarea biletelor. Camp Nou este cel mai mare stadion din Europa, astfel că din comercializarea tichetelor intra în contul clubului o sumă importantă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: