Redactia.ro
Home » Sport » FC Barcelona scapă de opt jucători! Grimezann și Vidal, out

FC Barcelona scapă de opt jucători! Grimezann și Vidal, out

FC Barcelona scapă de opt jucători

FC Barcelona scapă de opt jucători. Potrivit presei din Spania șefii catalanilor au făcut lista cu fotbaliștii pe care vor să-i dea în această vară.

Mai multe nume importante vor pleca de pe Camp Nou. Șefii catalanilor au decis să aducă forțe proaspete. Pentru ca acest lucru să se poate realiza sunt nevoiți să renunțe la mai multe vedete. În aceste zile, spaniolii lucrează la toate documentele necesare. Potrivit jurnaliștilor spanioli de la Sport, Barcelona vrea să scape de Antoine Grimezann, Ivan Rakitic, Arturo Vidal, Philipe Coutinho, Samuel Umtiti, Neto, Carles Alena și Martin Braithwaite. Valoarea totală a jucătorilor care ar urma să plece de pe Camp Nou ar fi în jur de 319 milioane de euro, potrivit transfermarkt.com.

FC Barcelona scapă de opt jucători

Șefii Barcelonei au de gând să facă mai multe transferuri, după ce scapă de cei 8 jucători. Neymar se pare că este una dintre priorități. De asemenea și Lautaro Martinez. Și în vara lui 2019, Neymar a fost la un pas de a reveni la Barcelona. Spaniolii au făcut mai multe oferte, dar șeicii de la PSG nu le-au acceptat. Pentru că în acel moment nu au avut destui bani, spaniolii au vrut să-i dea la schimb pe Ousmane Dembele, Philippe Coutinho și Ivan Rakitic.
În urmă cu o săptămână, francezii i-au făcut o propunere pentru prelungirea contractului, dar brazilianul de 28 de ani nu a dat niciun răspuns. Mai mult câteva zile acesta nu le-a răspuns la telefon celor de la PSG. În presă au apărut informații potrivit cărora, Neymar și-a trimis deja reprezentanții pentru a discuta condițiile cu cei de la Barcelona.

Lautaro Martinez și-a dat acordul

Argentinianul se pare că a ajuns la un acord de principiu cu FC Barcelona. Italienii de la Inter vor 111 milioane de euro, suma ce reprezintă clauza de reziliere a contractului. Potrivit presei, Martinez ar urma să aibă în Spania un salariu de 18 milioane de euro pe sezon.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: