Redactia.ro
Home » Sport » O vedetă îl atacă dur pe Neymar! Ce spune despre transferul brazilianului

O vedetă îl atacă dur pe Neymar! Ce spune despre transferul brazilianului

O vedetă îl atacă dur pe Neymar

O vedetă îl atacă dur pe Neymar! Antrenorul, Vicente del Bosque nu vede cu ochi buni revenirea brazilianului în fotbalul spaniol.

Vicente del Bosque crede că Barcelona nu ar trebui să-l readucă pe Neymar. Antrenorul consideră că aducerea unui fotbalist ar trebui să fie o decizie pe care o iau șefii clubului. Aceștia nu ar trebui să țină cont de opiniile altor jucători.

„Cluburile sunt cele care trebuie să decidă pe cine transferă sau nu. Nu trebuie să acorde atenţie la ceea ce spun jucătorii, de aceea există directori sportivi sau secretari tehnici. Este foarte greu pentru un fotbalist să vorbească de rău un alt fotbalist care i-a fost coechipier. Nu îmi amintesc nici măcar unul care să fi făcut acest lucru”, a declarat del Bosque, pentru cotidianul El Mundo Deportivo.

O vedetă îl atacă dur pe Neymar

Vicente del Bosque este considerat unul dintre cei mai mari antrenori din Spania. A câştigat cu naţionala Spaniei Campionatul Mondial şi Campionatul European. Cu Real Madrid a obţinut de două ori Liga Campionilor şi două titluri în Spania. În ciuda opiniei sale, tehnicianul spune că Neymar este unul dintre cei mai buni fotbaliști ai momentului.

„Neymar este un băiat dificil. Pentru mine nu este un exemplu bun. Şi precizez: pentru mine. Este excelent ca jucător. Dacă mă întrebaţi de topul meu mondial, el este cu siguranţă între primii cinci. Însă pe teren, el încearcă să trişeze, se preface mult. Şi mai este, în plus, şi modul în care a plecat de la Barcelona”, a mai spus antrenorul, celor de la El Mundo Deportivo.

Barcelona încearcă de anul trecut să-l transfere pe Neymar. În vara lui 2019, spaniolii le-au făcut celor de la PSJ mai multe oferte, dar nu au reușit să ajungă la un acord. Acum, potrivit presei din Spania și Franța se pare că cele două cluburi ar fi ajuns la o înțelegere privind transferul brazilianului.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: