Redactia.ro
Home » Sport » Neymar nu a rămas indiferent! Suma incredibilă donată de fotbalist

Neymar nu a rămas indiferent! Suma incredibilă donată de fotbalist

Neymar nu a rămas indiferent

Neymar nu a rămas indiferent. Fotbalistul ar fi donat 5 milioane de dolari către două organizații, pentru a ajuta în lupta împotriva COVID 19. Starul lui PSG nu a dorit să facă nicio declarație.

În cadrul emisiunii, Fofocalizando prezentatorul a anunțat că săptămâna trecută Neymar a donat 5 milioane de euro. O parte din bani au ajuns la UNICEF, iar cealaltă parte într-un fond făcut de artiști. Vedeta naționalei Braziliei nu a dorit să facă public gestul său și nu a oferit nicio declarație.

”Avem aceste informații, v-am mai spus-o și noi aici. Noi credem cu adevărat că este o atitudine foarte frumoasă, foarte pozitivă și una care servește drept stimulent și pentru alte persoane care dispun de bani, pentru alți sportivi sau alte personalități”, a spus prezentatorul emisiunii, Fofocalizando.

Neymar nu a rămas indiferent

În ultimele zile foarte mulți sportivi au anunțat că au făcut donații în bani pentru a ajuta în lupta împotriva COVID 19. Printre aceștia se află și Neymar. Asta chiar dacă nu demult ținea prima pagină a tabloidelor fiind acuzat că nu respectă carantina. Vedeta celor de la PSG a postat mai multe fotografii în care se distra înconjurat de prieteni. Fotbalistul se află în Brazilia de la jumătatea lunii martie. Atunci a plecat din Franța, chiar dacă autoritățile franceze impuseseră măsuri stricte. Starul celor de la PSG a decis că este mai bine să meargă în Brazilia, acolo unde este și familia lui. Franța este în topul celor mai afectate țări din Europa din cauza pandemiei de coronavirus.

Neymar ar putea ajunge la Barcelona

După plecarea din Franța, șefii lui PSG l-au contactat pe Neymar, pentru a semna un nou contract. Câteva zile se pare că acesta nu a vrut să răspundă la telefon. Potrivit presei din Spania, brazilianul și-ar fi trimis însă reprezentanții să negicieze cu oficialii echipei Barcelona, reîntoarerea sa pe Camp Nou.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: