Redactia.ro
Home » Sport » Barcelona reacționează, după ce El Clasico s-a amânat! Când vor catalanii să joace

Barcelona reacționează, după ce El Clasico s-a amânat! Când vor catalanii să joace

Barcelona reacționează

Barcelona reacționează, după ce Liga spaniolă și Federația de fotbal au decis ca derby-ul cu Real Madrid să se amâne.

El Clasico ar fi trebuit să se joace sâmbătă. Forurile abilitate din Spania au decis să-l amâne din cauza situației din Catalunya. Șefii Barcelonei susțin și acum faptul că meciul s-ar fi putut juca fără probleme. Totuși trebuie să se conformeze și să accepte decizia. Campioana Spaniei a emis astăzi un comunicat.

„Clubul nostru a transmis Comitetului pentru Competiţii din cadrul Federaţiei Spaniole de Fotbal refuzul de a juca meciul pe stadionul Santiago Bernabeu, aşa cum propusese iniţial Liga Profesionistă de Fotbal.
Dorinţa clubului era ca El Clasico să se dispute pe Camp Nou pe 26 octombrie, aşa cum era programat, iar noi am comunicat această intenţie Comitetului.
Clubul Barcelona are încredere totală că cetăţenii oraşului vor manifesta paşnic şi vor avea o atitudine exemplară, aşa cum s-a întâmplat mereu pe Camp Nou.
Am aflat despre decizia Comitetului pentru Competiţii de a amâna partida invocând „circumstanţe excepţionale”. Conform cererii ca ambele grupări să ajungă la un acord în privinţa datei pentru disputarea meciului, Barcelona propune ca partida să aibă loc pe 18 decembrie”, se scrie în comunicat.

Singurii jucători care se bucură de această amânare sunt , Luka Modric , Gareth Bale și Ousmane Dembele. Primii doi s-au accidentat și ar fi fost incerți pentru săptămâna viitoare. De partea cealaltă, Ousmane Dembele era suspendat pentru El Clasico. În condițiile în care meciul se joacă mai târziu, suspendarea sa va expira.

„El Clasico” se joacă în decembrie

Barcelona – Real Madrid se va disputa în luna decembrie. Decizia de amânare a venit după ce, pe 26 octombrie când ar fi trebuit să aibă loc meciul, sunt anunțate mitinguri. Spaniolii sunt furioși pentru că 9 lideri separatişti catalane au fost condamnați la închisoare. La proteste sunt așteptate zeci de mii de persoane.

Citește și: Veselie mare la Astra! Antrenorul își cunoaște jucătorii la iarbă verde!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini