Redactia.ro
Home » Știri » Bat clopote de nuntă în lumea sportului. Un celebru gimnast urmează să se căsătorească

Bat clopote de nuntă în lumea sportului. Un celebru gimnast urmează să se căsătorească

Marian Drăgulescu, unul dintre cei mai mari gimnaști ai României, urmează să se căsătorească pentru a treia oară, clopotele de nuntă urmând să bată pentru el și partenera sa, Simona Carmen. După ce a trecut prin două divorțuri și are doi copii din căsătoria cu fosta soție, Larisa, Drăgulescu și Simona și-au construit o relație solidă și sunt gata să facă pasul cel mare.

Drăgulescu, dragoste la prima vedere pentru gimnastică

Deși la începutul carierei sale a fost atras de artele marțiale, Drăgulescu s-a îndrăgostit de gimnastică atunci când a pășit pentru prima dată într-o sală mare, plină de echipamente. Această schimbare a fost una inspirată, deoarece talentul său a adus României patru medalii de aur la Jocurile Olimpice din 2004, precum și numeroase alte trofee, transformându-l într-un simbol al gimnasticii mondiale.

Într-un interviu, el a povestit cum gimnastica l-a „găsit” și l-a determinat să rămână pentru a face performanță. Inițial, a început să practice artele marțiale, dar după ce a vizitat o sală de gimnastică, a fost cucerit de mediul de acolo. Astfel, a renunțat la kimono pentru a-și urma visul în gimnastică. Pentru el, sala a fost un spațiu de joacă unde trambulinele, saltelele și echipamentele de cățărat au devenit un mod de a-și dezvolta talentul.

Cum a cucerit-o Drăgulescu pe partenera lui

În ceea ce privește viața personală, Drăgulescu își amintește cu timiditate cum a fost nevoie de trei luni pentru a-și face curaj să o invite pe Simona la o cafea. Lucrând la o firmă situată chiar la parterul blocului său, Simona i-a atras atenția cu privirea sa, iar întâlnirile zilnice la locul de muncă au dus în cele din urmă la o relație. Despre căsătorie, Drăgulescu a declarat că ei se simt foarte bine împreună și că detaliile despre eveniment vor fi dezvăluite la momentul potrivit.

„Simona lucra la o firmă de construcții de la parterul blocului unde locuiam eu. M-au atras ochii ei. Ne vedeam zilnic și ne urmăream din priviri de fiecare dată când treceam prin dreptul firmei. A durat vreo 3 luni până să îmi fac curaj să o invit la o cafea. Despre căsătorie pot să vă spun că ne simțim foarte bine împreună, și veți afla când se va întâmpla”

În același interviu, gimnastul a vorbit și despre relația sa specială cu cei doi copii, Beatrice și Richard, care locuiesc cu mama lor la Reșița. Chiar dacă îi vede rar, păstrează legătura telefonic și este mândru de ei: Beatrice se remarcă prin talentul său artistic, iar Richard se descurcă bine la chitară și voce.

„Cu copiii mei am o relație specială, ei locuiesc cu mama lor la Reșița, iar eu la București. Ne vedem rar, dar vorbim la telefon. Sunt mândru de ei. Beatrice este o artistă/pictoriță foarte talentată, iar Richard se descurcă foarte bine la chitară și voce”, a declarat Marian Drăgulescu, în exclusivitate pentru Fanatik.

Cu toate aceste aspecte bine stabilite, Marian Drăgulescu își planifică viitorul alături de Simona Carmen, fiind gata să deschidă un nou capitol atât pe plan personal, cât și profesional.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: