Redactia.ro
Home » Monden » Bat clopote de nuntă! Theo Rose se mărită cu Anghel Damian, după ce a rămas însărcinată: „Facem de toate”

Bat clopote de nuntă! Theo Rose se mărită cu Anghel Damian, după ce a rămas însărcinată: „Facem de toate”

Theo Rose a ales numele fiului ei și al lui Anghel Damian! Ce semnificație are

Theo Rose și Anghel Damian vor face pasul cel mare. Toate la timpul lor, însă. Celebra artistă este însărcinată și urmează să aibă primul ei copil. Cântăreața și cunoscutul regizor sunt în culmea fericirii de când au aflat că vor deveni părinți.

Theo Rose se mărită cu Anghel Damian

Theo Rose este gata să îmbrace rochia de mireasă. Celebra cântăreață este însărcinată pentru prima dată și urmează să devină mămică anul viitor. Artista și Anghel Damian sunt în culmea fericirii de când au aflat că vor deveni părinți. Vedeta este foarte fericită în noua ei relație și tocmai ce a mărturisit că-l vede pe iubitul ei, drept viitor soț. Invitată în cadrul podcastului „DA BRAVO!”, moderat de Mihai Bobonete, Theo Rose a mărturisit că își dorește și că are în plan să facă nuntă cu Anghel Damian.  „Facem și nuntă și copii, facem de toate”, a spus Theo Rose. Este clar că actrița este gata să se așeze la casa ei și să aibă o familie minunată.

Deși nu mereu îi reușește, Theo vrea să păstreze discreția atunci când vine vorba despre povestea de iubire pe care o trăiește alături de Anghel Damian. „Încerc, totuși, să fiu discretă în ceea ce privește relația noastră, dar nu mă feresc să vorbesc despre el, pentru că e omul cu care îmi petrec timpul, da, e jumătatea mea, doar că încercăm totuși să fim mai discreți așa. Oamenii au reacționat în fel și chip și atunci vreau să îmi țin viața cumva departe de reacții de genul acesta. Oricât ai fi de tare și oricât ai zice că nu le iei în seamă, nu au cum să nu te afecteze la un moment dat și am zis să ne vadă mai răruț că e mai drăguț, lasă că e bine așa”, spunea artista, în urmă cu ceva timp, pentru PlayTech.

Ce spune Anghel Damian, despre faptul că o să fie tătic

Anghel Damian susține că el și Theo sunt copleșiți de fericire și emoții de nedescris. „Este o perioadă din viața noastră în care suntem copleșiți de fericire și emoții. Vestea venirii unui copil este o bucurie inexprimabilă. Ne-am fi dorit să putem da noi vestea, să împărtășim bucuria noastră atunci când am fi simțit că trebuie făcut acest lucru. Dar tot ce contează acum este că suntem bine și le mulțumim tuturor celor care ne-au transmis gânduri bune”, a spus Anghel Damian în exclusivitate pentru protv.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: