Redactia.ro
Home » Sport » Bătaie la hotelul Rin! Fanii dinamoviști i-au cerut socoteală lui Cortacero

Bătaie la hotelul Rin! Fanii dinamoviști i-au cerut socoteală lui Cortacero

Dinamo, fan batut, Pablo Cortacero

Pablo Cortacero a revenit în România, astăzi când a avut loc ședința Adunării Generale a Acționarilor. Ibericul a reușit să preia controlul total asupra clubului, în ciuda problemelor existente. Jucătorii anunță că așteaptă măcar un salariu, altfel nu se prezintă la reunirea lotului în ianuarie.

Banii promiși de Pablo Cortacero pentru echipă nu au ajuns nici acum. Așa că fanii s-au dus să-i ceară socoteală spaniolului. Și a ieșit cu scandal. Bodyguarzii lui Cortacero au agresat un fan. La Rin a fost prezent și Alexandru Anghel, o persoană important din programul DDB. Acesta i-a reproșat spaniolului situația, iar unul dintre bodyguarzii angajați de Cortacero ar fi devenit violent. Au fost sesizate Poliția și Salvarea.
Suporterii dinamoviști au strigat în fața hotelului, ”Fuera Cortacero, fuera Alex Couto”.

”Clubul ăsta a ajuns un coș de gunoi. Te rog, nu vreau să vorbesc”, a declarat Alexandru Anghel, potrivit GSP.ro

Cum a preluat Cortacero total clubul

Omul de afaceri a făcut o mișcare la care probabil fanii nu se așteptau. Cortacero a propus mărirea capitalului social cu 5 milioane de euro, plan care a fost aprobat. Propunerea a fost imediat aprobată. Apoi acesta a declarat că a trimis 6,5 milioane de euro, dar banii sunt blocați de către Agenția de Spălare a Banilor din Anglia. Spaniolul a decis să mărească numărul de membrii din Consiliul de Administrație de la 5 la 7, și l-a dat afară pe Cornel Țălnar. Trei dintre spaniolii care fac parte din CA sunt apropiații omului de afaceri și l-au susținut în toate deciziile. Ce s-a decis în AGA va fi publicat în Monitorul Oficial. Apoi, Cortacero trebuie să facă dovada plății banilor în 30 de zile. Acesta a anunțat că ar fi virat bani de trei ori, dar nimic nu a ajuns la club.

Ce se întâmplă cu fanii

Unul dintre cei trei spanioli care astăzi a fost numit în CA este Rufo Collado, directorul sportiv al lui Dinamo. Tot azi s-a mai decis ca următoarele sedințe să aibă loc online. Astfel el nu va mai fi nevoit să zboare la București. În urma deciziilor luate azi, este foarte posibil ca fanii să nu mai poată face mare lucru. După mărirea capitalului social, acționarii mai mici sunt obligați să vină cu o sumă proporţională numărului de acţiuni deţinute. În aceste condiții, DDB ar trebui să achite 1,2 milioane de euro pentru cele 20 de procente pe care le are.

Jucătorii se revoltă

După ședința de astăzi, jucătorii dar și staff-ul au decis să nu se prezinte la reunirea lotului din ianuarie, dacă nu vor primi măcar un salariu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: