Redactia.ro
Home » Sport » Prima victorie pentru Dinamo în două luni! Anunțul conducerii!

Prima victorie pentru Dinamo în două luni! Anunțul conducerii!

Dinamo victorie, Cosmin Contra,

Dinamo a reușit să câștige primul meci după mai bine de două luni. Echipa din Ștefan cel Mare s-a impus cu 3-0 în fața celor de la FC Voluntari, pe teren propriu.

”Un meci complet, o descătușare a băieților pe care o așteptam demult. Am jucători buni, de caracter, a fost mai greu să-i conving să uite 90 de minute de probleme și să joace pentru fani, pentru DDB, care au fost aseară la Săftica. Au suferit în ultima vreme și sper ca asta să fie imaginea la fiecare meci de cum înainte. Știu cât suferă, situația devine foarte grea,” a declarat Cosmin Contra, după meci.

Dinamo a deschis scorul prin Paul Anton. Borja Valle a înscris pentru 2-0, în minutul 67. Același Valle a mai marcat o dată când mai erau 3 minute din meci. După meciul cu Voluntari, Dinamo a urcat pe locul 14 cu nouă puncte, la egalitate cu FC Argeș. FC Voluntari are 13 puncte și este pe poziția a zecea în clasamentul Ligii 1.

Cât mai stă Contra la Dinamo

Antrenorul a anunțat deja că vrea să-și rezilieze contractul. Deocamdată rămâne pe banca tehnică până va găsi soluția care să-i perimită să poată pleca.

”Cea mai bună soluție în privința mea și a conducerii e ca fiecare să meargă pe drumul lui. S-a văzut în seara aceasta ce ar putea face echipa asta și unde ar putea ajunge dacă se rezolvă problemele. Am venit cu inima deschisă, am crezut într-un proiect care s-a transformat într-un fiasco, sper ca în ceasul al 12-lea problemele să se rezolve. Propunerea mea nu mai este valabilă, nu am primit răspuns, mergem înainte, acum trebuie să vină ei cu o altă propunere. Deocamdată sunt antrenorul echipei și voi fi antrenorul echipei, am antrenament luni, apoi vreau revanșa cu Viitorul. Ar trebui să se întâmple un miracol ,să fie o schimbare, să fie virate cele 10 milioane de euro care mi s-au promis ca buget, să știu că am o siguranță. Am vorbit cu Cortacero înainte de meciul cu Astra ultima oară,” a declarat Cosmin Contra după meciul cu Voluntari.

Ce spun șefii dinamoviștilor

Dorin Șerdean, președintele clubului, și cel care i-a ajutat pe spanioli să preia echipa susține că banii vor ajunge la club săptămâna următoare. Acesta susține că Cortacero a anunțat că în luna decembrie se va face o ședință a acționarilor și se va cere mărirea de capital

“Probabil jucătorii au înțeles că joacă la Dinamo, un club mare, o echipă mare, ar trebui să fie mândri, să joace pentru ei în primul rând, și pentru club. Nu pot să neg că sunt întârzieri cu salariile. Din fericire suntem în grafic cu plățile stringente, cu Federația, cu TAS, cu alte probleme, sper să le depășim. Nici eu nu sunt fericit că n-am primit banii la timp, dar ce să fac? Trebuie să se termine și situația asta. Avem un deadline pe 30 noiembrie”, a declarat Șerdean.

Se pare că mai mulți jucători au depus deja memorii pentru a putea pleca liberi de la Dinamo. Este pentru prima dată în isorie când clubul trece printr-o asemenea situație.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: