Redactia.ro
Home » Sport » Cosmin Contra vrea să-și dea demisia! Cum îl împiedică spaniolii

Cosmin Contra vrea să-și dea demisia! Cum îl împiedică spaniolii

Dinamo, Cosmin Contra a plecat

Dinamo a ajuns într-o situație incredibilă. Niciodată nu s-a mai întâmplat așa ceva în istoria clubului. Cosmin Contra vrea să-și rezilieze contractul, iar jucătorii încep să-și depună memorii.

Antrenorul dinamoviștilor a recunoscut că vrea să-și rezilieze contractul, după ce nu a primit niciun ban timp de 3 luni. Declarațiile lui Contra par că i-au deranjat pe spanioli.

”Există tensiuni, dar nu doar la nivelul jucătorilor. Au o familie, am persoane în staff care sunt neplătite de patru luni. Au familie, au credite la bancă, copii mici, școli de plătit. Partea mentală, mai ales astăzi în fotbal, e foarte importantă. Dacă trebuie să te împrumuți ca să faci deplasări… Dinamo se împrumută ca să acopere cheltuielile cotidiene. Singurul meu regret este că n-am reușit să dau satisfacție acestor suporteri, nu le-am dat nicio bucurie. Ei au demonstrat iubirea față de club, noi n-am fost la înălțimea lor. E singurul meu regret, e singura lor bucurie”, a declarat Cosmin Contra, la emisiunea Liga Digi Sport.

Dacă nu ar fi fost banii din drepturile TV, clubul nu ar fi supraviețuit până acum.

“Mie mi s-a promis un buget de 10.000.000 de euro în primul an. La început mi s-a spus că vor intra câteva milioane bune în cont, pentru a rezolva toate datoriile din urmă. În ultimele trei luni, am supraviețuit cu banii din drepturile TV”, a mai spus Contra.

De ce nu își poate rezilia Contra contractul

Tehnicianul a discutat cu oficialii clubului și a ajuns la un acord pentru a putea rezilia contractul. Actele nu pot fi făcute însă, pentru că … directorul sportiv, Rufo Collado, cel care ar trebui să semneze actele, nu are drept de semnătură, susține Fanatik. Singurul care ar putea semna ar fi fostul director general, Bogdan Bălănescu.
Cosmin Contra nu vrea să plece până nu-și va primi banii. 500.000 de euro ar avea de încasat antrenorul.

Jucătorii vor să plece

Fotbaliștii de la Dinamo sunt neplătiți de câteva luni și deja s-au săturat să mai aștepte. Se pare că jumătate dintre ei ar fi depus deja memorii pentru a putea pleca liberi de contract.

”Am vorbit de 3-4 ori, suntem supărați că ni se promite ceva și rămânem doar la promisiuni. Înțelegem că echipa e în situație critică, dar nu mai promite! Suntem și noi ființe umane, avem familii, e deranjant să te amăgească. Până la urmă, nu e vorba doar de salariile jucătorilor, ci și de ale oamenilor de la Săftica, de la club, de viața clubului. Să ne înțelegem: nu înseamnă că dacă ni se plătește nouă acum un salariu, se rezolvă ca prin farmec toate problemele la Dinamo. Viața clubului este în balanță, în aceste zile, în aceste săptămâni. Chiar nu e de glumă! Jucătorii noi nu au primit nici măcar un euro de când au sosit la Dinamo. Unii și-au adus familiile aici, au cheltuit bani să închirieze apartamente, să aibă ce pune pe masă, e o situație dramatică „, a spus Ante Puljic, căpitanul dinamoviștilor, pentru GSP.ro

După 10 etape, Dinamo este pe locul 15 în Liga 1, penultimul, cu șase puncte.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: