Redactia.ro
Home » Sport » Cosmin Contra și-a luat adio de la jucători! Ultima zi la Dinamo

Cosmin Contra și-a luat adio de la jucători! Ultima zi la Dinamo

Dinamo, Cosmin Contra a plecat

Cosmin Contra a fost astăzi pentru ultima dată la antrenamentul echipei. Antrenorul este extreme de supărat după tot ce s-a întâmplat și spune că nu vrea să mai revină în România.

Cosmin Contra nu va mai sta pe bancă la meciul cu FC Argeș. A mers în această dimineață pentru a vorbi ultima dată cu jucătorii. Tehnicianul a venit în România cu gânduri mari, dar pleacă cu un gust amar.

„Plec cu sentimentul că puteam să fac mai mult pe temă sportivă, dar asta e… Da, da… (întrebat dacă Borja Valle și Isma Lopez au plecat) Nu mă întrebați pe mine de jucători. Cei de la club n-au mai dat niciun semn. Nu e treaba mea, e treaba celor care conduc clubul în momentul de față. Fiecare persoană are o limită, a mea a ajuns deja peste limită. Am plecat în fotbalul mare de la Dinamo, acum trei ani am fost aproape să câștig campionatul, e un club care merita acest efort. Suporterii trebuie să înțeleagă că sănătatea e mai presus de orice, îmi pare rău că n-am putut să fac mai mult. Nu mai revin în România!”, a spus Cosmin Contra, după ultimul antrenament pe care l-a condus la Dinamo.

Fotbaliștii îi urmează exemplul

Borja Valle și Isma Lopez au fost prezenți la antrenamentul de la Săftica, dar nu au intrat pe terenul de antrenament. Cei doi jucători au depus memorii pentru a deveni liberi de contract, după ce nu au luat niciun ban de când au ajuns la echipă. În ultima perioadă, mai mulți oameni din staff au plecat. În acest moment Dinamo este pe locul 14 în Liga 1. Spaniolii nu au căutat mult un înlocuitor pentru contra. L-au adus deocamdată pe tehnicianul care ar fi trebuit să o pregătească pe Dinamo 2.

„Aproape toți au făcut memorii că nu sunt plătiți. Nu știu când pleacă. Nu mi-au spus când vor pleca. Trebuie să vină un antrenor, clubul Dinamo nu moare, trebuie să vină cineva. Dar mie mi se pare ireal ca un antrenor să vină în această situație la Dinamo. Poate măcar acum, în ceasul al 12-lea, acest patron va face plata, va veni cu 5.000.000 de euro, cât a promis. Nu mi-am imaginat niciodată că poate exista așa ceva, că niște persoane care vin din Spania, o țară așa de dezvoltată, să facă așa ceva. Mi-aș dori un miracol, să fi fost de fapt un vis urât aceste trei luni, să vină banii cu nemiluita acum la final, să fie acel proiect pe care l-au promis”, a spus Cosmin Contra la Digi Sport.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: